Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Par eve izomsorvadasom volt....

Par eve izomsorvadasom volt. Azt legyoztem, es elhataroztam, hogy elkezdek kondizni. Lent a kerdes, ez normalis?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szoval mint mar emlitettem tul vagyok egy izomsorvadason, nagyon gyenge vagyok, de elhataroztam, hogy kicsit izmosodni szeretnek. Nem akarok nagyon felpumpalt lenni, meg meg nem is igazan terhelhetem magam, csak annyit szeretnek egyenlore csinalni, hogy jol essen. Egy fel ora kondi utan teljesen kimerulok. Annyira, hogy utana mar egy felulest sem tudnek megcsinalni. Ez normalis? Ti is ugy vagytok vele, hogy kondi utan hullak vagytok? Kicsit ijeszto :(

2014. máj. 31. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 31. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egy kemény lábnap után, gyalog megyek haza a teremből :)

Remélem ezzel mindent elmondtam :D

2014. máj. 31. 14:54
 3/9 A kérdező kommentje:

En is gyalog jovok haza nem az a gond :D hanem utana en mar semmi erot nem tudok kifejteni.

Jo mind egy. Nem hiszem hogy itt barki is megert. Mar az nagy ajandek hogy nem hat lab melyen vagyok a fold alatt.

2014. máj. 31. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak amennyire bírod, szép lazán. Majd fogsz fejlődni szép lassan van időd.
2014. máj. 31. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, és az izomsorvadás tényezőit se nagyon tudom, illetve gondolom annak is vannak különböző tipusai (gondolom a kisebb gond mikor mozgás nemléte miatt teljesen leépülnek az izmok) így csak annyit tudok erre mondani, hogy fokozatosan, lassan kell felépíteni a dolgot.

Gyengeség. Gondolom akkor alig maradt izom, ne várd hogy hatalmas súlyokat fogsz mozgatni órákig. Az egészséges embernek is fontos tényező a testépítésben az étrend, nálad ez hatványozott lehet. Fehérje - az izmok építő elemei, bevitelük nélkül nincs miből izmot építeni. Az orvosok által előírt 0,8-1 g / testsúlykilogramm fogyasztása helyet a testépítésben 2g fehérje megy testsúlykilogrammonként naponta. Szénhidrát - ami tulajdonképpen az energiát adja (most tekintsünk el a ketózistól), energia nélkül nincs edzés! Ez testtipustól függően napi 3-5-7 stb. gramm/testsúlykilogramm szokott lenni.

Nem elhanyagolható tényező a regenerálódás se, tehát adott izomcsoportra nem edzünk minden nap, mert túledzés lesz belőle. Pihenni kell az izomnak, akkor fejlődik.

Ennyivel tudtam segíteni!

2014. máj. 31. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
egy kemény lábnap után én is gyalog megyek haza, de előfordult már, hogy utána éjszaka sírtam a fájdalomtól :D
2014. máj. 31. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk az már szánalmas.
2014. máj. 31. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyél sokat, pihenj sokat.
2014. máj. 31. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csak az az izomsorvadás van, ami Hawking úrnak?
2014. máj. 31. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!