Elhatároztam, hogy futni fogok járni, hogy fogyjak. De egyszerűen semmi kedvem hozzá már. Mit tegyek?
2 hónapja minden nap futok este olyan 2 km-ert.
1. már úgy indulok neki, hogy mikor lesz már vége
2. még eredmény sem látszik rajtam
Mindenkit más motivál, te tudod magadról, hogy téged mi.
Írtad, hogy nincs eredménye, nem írtad, mi vele a célod.
A futás önmagában nem mindig elég, (főleg nem 2 km). Ahhoz több tényező is szükséges, hogy teljesítményünkben, kinézetünkön változás mutatkozzon. Az egyik ilyen a táplálkozás, de az alvás, ivás, káros szenvedélyek stb. szintúgy hozzátartoznak.
3x eszek naponta
70kg vagyok
Nem tudom mire vagy kíváncsi.
Akkor a táplálkozásod a ludas, szerintem.
Valamint a 2km futás nem tudom mennyi idő, de aerob tartományban jó lenne több időt mozogni. Nem kell futni, elég a kocogás, séta.
A napi 3x-i étkezés nem a legjobb, a napi adagot 5-8 étkezésbe volna jó szétosztani.
Nem tudsz egy adott helyről fogyni. Ha fogysz, mindig a teljes testedről fogysz egyszerre (és így is hízol).
Az jó, ha megállás nélkül csinálod (fogyáshoz nem is kell kifulladni) viszont azt 45-60 percig kéne nyomnod, így beláthatod, nem a megtett táv a mérvadó, hanem az idő, majd látod, hogy ez hány km-t jelent.
Amit leírtál példát az evésedről, az nem valami jó, az egy szelet kenyér (maga a fehér kenyér) a leveske, a semmi vacsora mind elég rossz tényező. És mondom, a fontosabb az, hogy mit eszel, és a példát alapján ez egy sportolónak minőségi éhezést jelent.
Ha érdekel, összeszabunk neked itt egy étrendet, de csak akkor, ha tényleg szükségét érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!