Itt az újév, elhatároztam, hogy amint megjön a jó idő elkezdek újra futni járni, de ezentúl rendszeresen. Most pedig súlyzózok. Nem baj ez még ennyi idős korban?
Ebben az évben már elhagytam a kólákat és mindenféle cukros üdítőket, fehér lisztből készült dolgokat is csak nagyritkán eszek, kenyérből csak barnát. És jártam futni is, de nyár végén elment tőle a kedvem, de egyébként bicikliztem és a barátaimmal fociztam. Pár éve még nem szerettem sportolni, de mostmár amint tudok, csinálok valamit. Ha ezt fogom csinálni, amit fent leírtam, hogy súlyzózok és futok, a kajám maradna ugyan ilyen, akkor még izmosodnák, esetleg pucolnék le magamról zsírt?
Egyébként súlyzózás nem káros még a szervezetemre? Nem nagy súlyokkal dolgozok, csak épp annyival, hogy izmosodjak. A sport ugyebár tuti,hogy nem,a csoki mellőzése se lesz gond szerintem. Ebben az évben fogytam is, a dokim mondta is, hogy kicsit adjak le.Meg is tettem. Egyébként elég elszánt vagyok, és még van rajtam kis háj, szóval a pucolás is ráfér a testemre. Semmiféle anorexia vagy ilyesmi gondom nincs! Egyszerűen így jobban érzem magam! 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!