Elhatároztam hogy le fogok fogyni hétfőtől kezdem! Megyek kondi terembe is hétfőn. Drukkolnátok? Esetleg valaki mellém szegődne? : D
Nekem is épp tegnap szólt be poénból faterom, közölte,hogy diétás kólát igyak. Erre egy hapsi megszólal mellettem, hogy nem szükséges, szerintem maga nagyon csinos :)
Engem aztán marhára nem izgatnak mások :)
Viszont neked szurkolok :)
szurkolok. 160 cmhez tényleg sok a 73 kg.:S hajrá hajrá! menni fog. kevesebb kenyér, levesek tészta nélkül, sok zöldség, de a legfőbb a sport! kevés édesség, sör nuku, alkoholok felejtősek.:)
nekem ez segített ledobni 20 kg-t :D 170 cmhez voltam 79 kg, most vagyok ehhez 59kg. voltam 55 kg is, de az már csúnya volt.
SOK SIKERT
18L
Csak egy tanács. Fogyásban nincs olyan, hogy holnaptól. Csak az van, hogy most, rögtön, azonnal. A hozzáálláson kell először változtatni, utána kitartónak kell lenni. Ettől függetlenül sok szerencsét!
Ja, 165cm és 70kg körüli én is, de én így szeretem magam :)
Szia! Én is pont most nyáron akarok fogyni! Én 6 kg-ot. 160 cm vagyok és 58 kg. Nem tűnik soknak,de engem nagyon zavar. :S
Csak eddig mindig a gép előtt ültem,meg zabáltam,ezért hiztam meg. Segítünk egymásnak? Csak az a gond,hogy nekem nincs sajnos pénzem konditeremre, meg aerobikra. Tehát vagy itthon fogok tornázni,vagy futok a parkban stb...
Amúgy mutasd is meg mindenkinek milyen csajszi vagy! Végig az lebegjen a szemed előtt,hogy mekkorát fognak nézni,mikor lefogytál! Azokért a meglepett és elismerő pillantásokért,no meg az egészségedért megéri!! :)
23/L
Hajrá!!!
Én lassan három hete kezdtem el futni és itthon tornázni. És már a súlyomból is ment le, de ami a legjobb,hogy jobban érzem magam.Vidám vagyok,reggel frissen ébredek, és a negyedik emelet már meg se kottyan. Sajnos én nagyon szeretek jókat enni, így az étkezéssel még néha magam ellen teszek, de a mozgás mindennél többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!