Elhatároztam hogy le fogok fogyni hétfőtől kezdem! Megyek kondi terembe is hétfőn. Drukkolnátok? Esetleg valaki mellém szegődne? : D
második vagyok..
Én 162cm magas vagyok,és 80 kilótól indultam..Már fogytam 6 kilót,de elmentem nyaralni,és abbahagytam.Jelenleg 74 kiló vagyok.Most hétfőtől újra belerázom magam az edzésekbe..Mivel én nem sietek,így nem adok magamnak olyan "szabályt" hogy pl: augusztusig 10 kiló mínusz..A célom 60 kiló.Ha ezt 1 év alatt érem el akkor 1 évig edzek,sportolok rendszeresen.ha 2 év alatt akkor 2 évig figyelek erre..
Akaraterő már megvan,csak néha olyan rossz egyedül menni az uszodába,konditerembe..De időm van bőven..
Sose fogysz így lefogyni :))
"hétfőtől kezdem"
Ha nagyon akarnád, már a mai nap többi részében nem ennél hizlaló kajákat.
Nekem is írnál privit??
Nem tudom, h hol laksz, de ha tudnánk egymást bátorítani, vagy megosztani a tapasztalatainkat biztos jól esne :)
12:58 vagyok
Hétfő van-ugye tudod mit ígértél magadnak-és nekünk- mára!?! Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!