Hogy kezdjek bele a mozgásba? Eddig a tesiórán kívül semit nem mozogtam, de elhatároztam hogy teszek alamit az alakomért!
Először kezdhetnéd például futással. Én is így voltam ezzel a dologgal, így egy nap elkezdtem futni és már 2 hét után látszott egy kis változás (minden nap kb. 1,5-2 km az egész). Aztán naponta fekvőtámasz, abból sem töménytelen mennyiséggel csak amennyit meg tudtam szabályosan csinálni.
Próbáld ki ezeket és ha már úgy érzed, hogy nem már nem fáraszt annyira növelj egy picikét a tempón.
Remélem tudtam segíteni!
Ja, bocsánat, azt kihagytam hogy nem tudok futni, mert a térdem nem bírja. Ma is csak 1 km-t bírtam. Pedig futni szeretnék. Fekvőzni nem tudom, hogy kell. Én csinálom, de szerintem az nem jó. De előbb az kéne, hogy bírjk valamit. NEm bírom az ilyet. Nem bírom el a saját súlyom.
De azért köszönöm a választ, valamit segített. :)
Konditerem. Ott vannak súlyok egészen 1 kilótól :D
Meg egy csomó gép, amin a testsúlyodnál sokkal kisebb, 5 kilótól kezdve edzhetsz.
Vagy járj le konditerembe (ahol van edző, aki elmond mindent), vagy ha ezt nem tudod vagy nem akarod megtenni, akkor pont neked való a Fegyencedzés című könyv.
Lényeg, hogy fokozatosan kezdj bele akármibe is, mert egyébként megsérülsz és elmegy a kedved az egésztől.
183 cm, és 70-75 kg. Attól függ mennyit eszek, mikor mérem magam. A környéken nincs kondi, nem is tudom hol van, meg nem is szívesen adok ki érte havi több ezret.
Fegyencedzéshez is kellenek rudak meg ilyenek.
"Fegyencedzéshez is kellenek rudak meg ilyenek."
Olvasd el a könyvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!