15 évesen hány gramm fehérjét kell bevinnem naponta?
Olvastam már a "kapszulát", és volt is benne válasz a kérdésemre, csak nem voltam benne biztos, ezért kérdeztem inkább rá! :))
Annyit még megkérdezhetek, hogy ti mennyivel jöttök ki egy hónapra? (mert azért drága mulatság ez a kondizás)
Vagy esetleg, normális étrend nélkül nem lehetne elérni a kivánt eredményt?
Hát azért Angelov nem egy mindennapi testtel rendelkezik :)
Ez lenne az a test ami nekem okés lenne:
Mondjuk neki mezomorf alkata van, és könnyen fejlődik, ez a kép nemrég készült, 1 és fél év eredménye semmiféle étrend nélkül tehát mindent evett!
Tehát akkor lehetséges az, hogy mindent eszek és lehet ilyen testem? Illetve még annyi, hogy a teremben veszek minden edzés után egy 100% whey professional proteint vagy mi a fene 30g amit 4-szer veszek meg egy héten mert annyiszor járok egyenlőre edzeni. A végleges kérdés hogy ezzel a fehérjeporral és nem betartott étrend mellet lehet olyan testem?
60000ft mit eszel aranyat?? :)) mióta kondizol amúgy Cortez?
Olyan tested lehet, az nokedli szint. ;)
Nekem azèrt több a kaja, mert 84 kg vagyok, több fehérje kell. Húsokra költök, sok tojás, túró, zöldségek. Néha veszek drágább halat is. Meg a tápkieg is lóvé, az is benne van a 60-ba. Vitamin, protein, bcaa. Általában ezek mennek. 30 éve ezek kihagyás nélkül.
"60000ft mit eszel aranyat?"
A kaja drága, kérdezd meg a szüleid, hogy te mennyit eszel meg kb, szerintem meg fogsz lepődni :)
Csak hát amíg nem te fizeted, addig nem számít annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!