Naponta mennyi gramm szénhidrátot kell ennem szálkásításnál?
nem tudom mi lenne a határ
sokszor "félek" hogy sokat eszem
162 cm és 55 kg vagyok
A szálkásodás folyamata nem a szénhidrátmegvonástól alakul ki, azért fogsz szálkásodni mert kalóriadeficitben vagy.
Ha megvan mennyi kalóriát ehetsz akkor abból vond le 1.8-2.2 g/tskg fehérje kalóriaértékét(4 kcal/g), 0.8-1 g/tskg zsír kalóriaértékét(9 kcal/g) és ami marad kalória azt elosztod 4-el és megkapod a szénhidrátot.
kalóriadeficit az meg van
nem tömegeltem,de a hasizmom az jó,legalább is megérett a szálkásításra
lányként nem gondolom h kellene tömegelnem
+-150 a feherje
+-70 a szenhidrat
+-30 a zsír
1200 kalória
napi folyadék bevitel az meg van
ez lenne a napi tápanyagbevitel
Nincs olyan, hogy mennyit kell, deficitre van szükség, inkább csak az ízlésed és a jóllakásod, optimális testi működésed határozza meg a megfelelő szintet. Ez kinek 10 gramm naponta, kinek 200, kinek 600 vagy akár sokkal több, ha igencsak aktív életet él, akár 55 kilósan is.
Lányként miért ne kellene tömegelned? Nem muszáj, ha nem akarod, de ez fiúkra is igaz, max. kevesebbeknek tetszenek úgy statisztikailag. A mai életforma mellett szinte mindenkinek igencsak jól jönne az edzés és izmosodás.
Ne félj, hogy sokat eszel (1200 mellett főleg nem), ha nem haladsz jól, azt majd látod és módosítasz. Én inkább attól félnék, hogy keveset eszem, esetemben joggal :) De ezt kitapasztalja az ember.
most még nem
de azt szeretném
nem annyira szigorú diéta elég volt ahhoz h eddig eljussak hisz 21-kg-t lefaragtam magamból de úgy gondolom h a szálkásítás az kicsit más es komolyabban kell venni az étrendet
es itt nem tudom mik a határok mennyiségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!