Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naponta mennyi gramm szénhidrá...

Naponta mennyi gramm szénhidrátot kell ennem szálkásításnál?

Figyelt kérdés

nem tudom mi lenne a határ

sokszor "félek" hogy sokat eszem

162 cm és 55 kg vagyok

2016. jan. 6. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szálkásítás zsírvesztés, ennyi :)

A testépítésben van a tipikus szálkásító diéta, amire találhatsz hozzávetőleges makrókat, de egyedszinten úgyis ki kell tapasztalni. Vannak nem tipikus szálkásító diéták, pl. a ketogén :) S testépítésben élből nem akármit eszik az ember jó esetben... De ha nem testépít, csak megfelelően akar étkezni az ember, akkor sem.

Az egészséged, közérzeted, energiaszinted, optimális fejlődésed miatt kell egy jó étrend. Ha ez kalóriadeficittel jár, akkor ez a te szálkásító diétád, ha többlettel, akkor tömegelsz vele, lehet, hogy van, aki ilyenkor sokat alakít rajta, mert tudja, mitől zsírosodik, ez nem az én asztalom, én leginkább egyetlen makrotápanyagot változtatok, mint a legtöbben (csak én a zsírt, tipikusan pedig a szénhidrátot szokás). Van, aki tömegeléskor lazább, mert olyan ételek is beleférnek neki, amik máskor nem. Kinek hogy jön be. Akkor csinálod jól, ha az eredmény téged igazol (amíg nem hanyagolsz el valami esszenciális tápanyagot vagy viszel be valami károsat, ami későn okozna gondot). Nem lehet kőbe vésni, hogy 2 vagy 3 gramm ch-val kell szálkásítanod ttkg-onként meg ilyenek, az élet nem ennyire egyszerű.

2016. jan. 6. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:
a fehérjét kicsit csökkentheted a ch-t meg megemelheted.
2016. jan. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!