14 éves fiú vagyok hetente 3×edzek, kb hány gramm fehérjét kell naponta fogyasztanom?
Első jól írta.
A sárga kapszulát olvasd el.
0.8gramm kell egy ÁTLAG embernek... nem mondtam, hogy sportolónak, vagy testépítõnek... azt írtam, hogy egy átlagos embernek. azt sem írtam, hogy ettõl fejlõdsz... azt írtam, hogy ennyi KELL (gyengébbek kedvéèrt ez az a mennyiség, amit mindenképp be kell vinned.)...
a 2gramm* testtömeg pedig csak a bugyuta lusta embereknek lett kitalálva, nektek, akik inkább elhiszitek és szentírásnak veszitek, ha egy dagadt paraszt aki drogos nyúlnak hívja magát ezt mondja... ahelyett, hogy a testetek és annak a reakciói alapján, kikísérleteznétek, mire van szükségetek... persze ha tömegnövelés alatt nagyon zsírosodtok, vagy nem jön a tömeg, akkor jöttök sírni, hogy nem fejlõdök... hájasodok... mi a baj? pedig mindent a sárgakapszula alapján csinálok...
egy 90kg os hájfejnek minek kellene 2gramm* TESTTÖMEG? a zsírod nem kér fehérjét, a csontodse kér... sõtt még a víz se... ez a 2gramm* testtömeg a 2gramm* izomtömegbõl alakult át, az izomzatodnak kell az a többlet fehérje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!