Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítést szeretnék végezni,...

Zsinga kérdése:

Testépítést szeretnék végezni, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék testépítést végezni, először is tömegnövelő étrendet szeretnék magamnak,jelenleg 60kg és 180 cm magas vagyok. Már 1 ideje elkezdtem otthon fekvőtámaszt csinálni, suliban pedig lehetőség van húzózkodni, ami 1 hónap után már meg is látszik rajtam valamennyire, főleg a vállamon. Mindig is érdekelt engem ez a téma, először is tudom, hogy a tömegemet kell megnövelnem, mellette pedig edzenem is kell, amire fel vagyok készülve, és akarom is csinálni, viszont szeretnék tanácsokat, akár linkeket kérni ilyen edzéstervre, hogy mégis mikor mit kéne ennem ,és heti hány napon mennyit kellene edzenem. Köszönöm a segitséget! :)

2016. jan. 19. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy letölthető könyv van ingyen a neten amiben minden alap benne van.

Neve: Sárga Kapszula

2016. jan. 19. 16:06
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
A sárga kapszulát olvasd el szerintem is. Kezdőknek heti 3 napos teljes testes terv kell. + tömegnövelő étrend.
2016. jan. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!