Volt egy balesetem, amiből kifolyólak nem folytathatom a testépítést, pont kúra közben történt, szerintetek folytathatom így?
Csak az alapokat szeretném. Ezalatt arra gondolok, hogy az átmozgató edzés. -32kg-ot vesztettem.
Étrendem mindig rendben van.
Sok kiegészítőm is maradt. 3 hónap kiesésem volt.
Szerintetek némi súly visszajöhet még az átmozgató edzéssel, ha kreatint is keverek?
PERSZE! TOLJAD CSAK!
Végülis ki az a doki aki a teljes kórképeddel, és baleseted következményeinek ismeretanyagával azt mondja hogy ne csináld?? Ugyan már! Nem is ért hozzá.
Én azt mondom hogy ugyan semmit se tudok a balesetedről, és annak következményeiről, de toljad! NINCS MEGÁLLÁS!
BEASTMODE!
HARDCORE!
NO PAIN NO GAIN!
Mielőtt még valami gondolkodásra képtelen egyén nem jönne rá: szarkasztikusan írtam :)
Mi mondjuk meg ennyi informaciobol?
A fo kerdesedben egy pici ellentmondas van.
"nem folytathatom a testepitest": ezt allitotta valaki neked? Ha orvos, akkor kerdezz meg errol meg egy orvost. Ket szakember velemenye mar mervado.
3 hónap kiesés és -32kg?
Levágtad a lábad vagy mi? :)
A kérdésedben benne van a válasz!
Egyébként függ attól, hogy milyen baleset volt. Belefér-e az átmozgató edzés?
Dehogyis szteroid kúra.
Csak normál kreatin kúra volt.
Törött váll, láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!