Ha nagyon izomláz van a vádlitokba és elmentek mondjuk vásárolni. Titeket is megbámulnak az emberek sétálás, vádli nyújtás, legugolás, székről felállás stb. közben?
Írtam olyat valaha, hogy kalóriát akarok égetni?
Annak örülnék a legjobban, ha ennem sem kellene (nem kéne diétázni, nem lenne éhezés, sem túlevés, sem cukor, semmi szemét stb.)...
Edzeni szeretek!
Este általában az esti mesére szoktam elaludni... :)
Sziasztok!
Bocs h beleszólok a baráti csevejbe, csak nem értem az eredeti kérdést. Miért bámulnának meg olyan embert, akinek izomláza van a vádlijában? Nekem is volt már de vhogy nem láttam semmi külső furcsaságot magamon. Nem változtam pl. pókemberré :-)
L
Neked nem volt még olyan izomlázad, hogy ne tudj lábra állni normálisan?
Néha azt gondolom, hogy a válaszolók nagyrésze nemhogy soha a büdös életben nem edzett rendesen de még edzőtermet sem látot.
Nem azt mondom, hogy nálam az a "divat",hogy másnap megmozdulni ne tudjak: de aki edzett már valaha szerintem nyúlt is már mellé, ilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!