Ha nagyon izomláz van a vádlitokba és elmentek mondjuk vásárolni. Titeket is megbámulnak az emberek sétálás, vádli nyújtás, legugolás, székről felállás stb. közben?
Néger eltaláltad. :)
Bár sminkelni néha szoktam, ha pl. olyan helyre megyek.
De edzeni SOHA nem megyek sminkben!
Ojjj- Ojjj de rossz ha megyek:(((
Fáj a vádlim... és nem találom a lóbalzsamot.;(
Én is mára hevertem ki a múlt csütörtöki vádlit. :) Egy ideje hanyagoltam szegényt. Kissé robotzsarus/bádogemberes mozgásom volt.
Ez az egyetlen izom, amiben rendszeres edzéstől is izomlázam van. Máshol nagyon le kell gyilkolnom magam. Most 10x10-eket csinálok, és az első után volt mellizomlázam, a második után már nem. Most viszont lett hátban, ahol életemben másodszor sikerült elérni.
ÚÚ kipróbáltam a Goldban a Hoist álló vádli NAGYON BRUTÁLUL gyilkolta a vádlim nagyon kemény volt.
itt van: [link]
Eskü szerintem szerelmes lettem ebbe a gépbe.:D
Na mentem csiccsantani szevasztok.
Just do it!!
Én is a heverési korszakomat élem, valahogy a január nekem is új lendületett adott. :D
Vasárnap (hétfő), a széles hátizomlázat hevertem.
Hétfőn egy táncóra miatt túl lett nyújtva a térdem (kicsit a belső comb is), hétfő este és kedden azt hevertem.
Szerdára meg kiderült, hogy a vádlim is túl lett edzve. Ma meg ezt. :D
Természetesen mennék már edzeni, de nyilván nem tudok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!