Húzódzkodással mely testrészekre és milyen gyakorlatokkal lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Vettem egy húzódzkodó keretet. Tudnátok ajánlani gyakorlatokat, illetve, hogy az melyik testrészre megy legjobban?2016. jan. 10. 11:10
2/10 A kérdező kommentje:
Nem mondod??? Sosem gondoltam volna...
2016. jan. 10. 11:14
3/10 Cortez70 válasza:
Szélesebben fogva és nem magad felé néző tenyérrel a hátizmokat terheled leginkább. Magad felé néző tenyérrel és szűkebben fogva inkább bicepsz, de itt is bedolgozik a hátizom. Mellre pedig tolódzkodni kellene. Hasizomra végezhetsz lábemelést függeszkedve.
4/10 A kérdező kommentje:
3: Köszi, erre gondoltam! Tolódzkodóm is lesz nemsoká. Azzal mellre és vállra meg tricepszre lehet, ugye?
2016. jan. 10. 11:21
5/10 A kérdező kommentje:
3: Még egy dolog: szélesen fogva, tenyérrel előre fogásnál hogy fogjam? A hüvelykujj a rúdon innen, tehát telőlem legyen, vagy fogja át a rudat alulról?
2016. jan. 10. 11:23
6/10 Cortez70 válasza:
Igen, de vállra mehet még falnál kézállásban karhajlítás vagy ha az nem megy, akkor pike fekvőtámasz.
7/10 anonim válasza:
Azt is kérdezted mely testrészekre erre válaszoltam.
8/10 A kérdező kommentje:
6: A pike fekvőtámasz melyik, ahol nyújtottak ujjakkal nyomod?
2016. jan. 10. 11:27
9/10 Cortez70 válasza:
10/10 anonim válasza:
Bicepsz,brachialis,alkar izmok, az összes hátizom a derék és a trapéz felső részének kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!