Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszáj az étrendet tartani?

Muszáj az étrendet tartani?

Figyelt kérdés
Edzek és nem akarom tartani grammra pontosan az étrendet hanme csak étkezni akarok :D fehérje dúsan fogok étkezni, de ezt muszáj pontosan, 2 óránként enni?
2016. jan. 5. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó! A rostos gyümilé nem jutott az eszembe, de kitűnő ötlet. Folyadék is van benne és kellő rost is, így két legyen üthetsz egy csapásra.
2016. jan. 5. 21:08
 52/63 Glacierous ***** válasza:
100%
Egyél húst,tojást,túrót,sajtot,fehérje turmixot,hüvelyeseket.Ezekből lehet megoldani a fehérjebeviteled,nem a tábla csokiból.
2016. jan. 5. 21:15
 53/63 A kérdező kommentje:
És müzlit lehet vagy nen?
2016. jan. 5. 21:19
 54/63 Cortez70 ***** válasza:
Glaci, te nem vagy az a poénkodós típus. ;),
2016. jan. 5. 21:20
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi időben ez a kategória sokkal humorosabb lett, mint volt :)

Kérdező, próbálj találni egy szimpatikus fehérjeforrást. Ne turmixra akarj alapozni a csoki mellé.

Amúgy nekem nincs nagy bajom a csokival, már amikor a fogyókúrásban azt írják, hogy 1 kocka naponta az akadályozza a fogyást s az ördögtől való, míg a tk zsemle maga a tökély. Egy pici csokiban még cukor sincs sok, persze jobb azt se enni, de nem jön el a világvége tőle.

Napi egy tábla az erős. Nem csodálkozom, hogy bemegy, az azért nem olyan nehéz egyeseknek, bár nekem se menne, pedig világéletemben édesszájú voltam. A párom viszont félig édességen él, amikor az aznapi 3. csokis rizsét vagy mazsolás rizssütijét eszi csokiszósszal, az már nekem is sok. Vannak ilyen emberek, no.

De egy rendes étrendben azért fehérje is akad jócskán.

Itt kicsit komolyabban szokták venni az emberek a test szükségletei szerinti táplálkozást, bár néha betéved pár mezeibb emberke is, nincs azzal sem baj. De legalább körvonalakban próbáljunk normálisan enni.

2 óránként nem kell, az összbevitel fontosabb.

2016. jan. 5. 21:20
 56/63 Cortez70 ***** válasza:
Müzlit? Persze, de csak ha cukros, azzal jól csúszik a csoki is. ;)
2016. jan. 5. 21:22
 57/63 A kérdező kommentje:
De nem szeretem az ilyen norbi update-es dolgokat. Azt ugye mem kell? :D
2016. jan. 5. 21:24
 58/63 anonim ***** válasza:
Szerintem belőled lesz az első magyar Mr Olympia az eddig látottak alapján
2016. jan. 5. 22:21
 59/63 anonim ***** válasza:

A Norbi update az egy más kategória.

Semmit nem KELL enni. Csak, amit akarsz.

2016. jan. 6. 09:39
 60/63 anonim ***** válasza:

A müzli egyébként nincs tiltólistán. :)

Ha olyat találsz, ami teljes kiőrlésű és nincs benne cukor, csak gyümölcsök és/vagy magvak az még beleférhet. De az a gond, hogy a gyümölcsök sokszor cukrosak, azzal tartósítják. Mazsola, füge meg ilyenek, amik vannak benne, azoknak meg magas a cukortartalma (fruktóz).

Így jobb, ha zabpelyhet eszel gyümölccsel, amit te csinálsz otthon.

2016. jan. 6. 10:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!