Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját testsúlyos edzés vs....

Saját testsúlyos edzés vs. Konditerem?

Figyelt kérdés

Szóval kb. 10 éve elhanyagolt testről van szó. Szemét kaja és annyi fizikai mozgás, hogy kocsiba be majd ki.

Előszörös leszeretném szögezni, hogy nem az egészség a fő célom (persze bizonyos szinten az is), de inkább a külsőre koncentrálnék. A kérdésem az lenne, hogy otthoni az én testsúlyommal végzett (esetleg 2db 1 kezes kézisúlyzót betudok szerezni) gyakorlatok hozhatnak akkora látványos változásokat mint a konditeremben töltött órák megfelelő étkezés mellett ?

175cm/88kg vagyok. Nagyon gyenge. Kb. 10db térden végzett fekvőtámasztol fájdalams izomlázam van másnap. A konditerembe járástól szorongásaim és miatt nem szeretnék járni voltam már vagy 2 alkalommal, de végig úgyéreztem, hogy engem bámulnak azemberek meg, hogy csak attol veszem el az idejét a gép használatára aki megérdemli :D.

Szóval létezik bármiféle megoldás ennyire gyenge ember visszafordítására a sírból ? :D Akár privátban is fogadok el tanácsokat vagy bármi, előre is köszönöm :)

2016. jan. 4. 08:00
1 2 3
 11/21 Cortez70 ***** válasza:
100%
Csak 1 ember írt ilyet, nem kell mindenkit lecseszni. A másik az, hogy embert nem láttam még aki egykezes kézállásban tudna karhajlítást csinálni. Szerencsére nem is muszáj. ;)
2016. jan. 4. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
A sajmát testsúlyos edzés is csak ddig jó ameddig a az izmaidnak elegendő a saját testsúlyod a tovább fejlődéshez.
2016. jan. 4. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
A Kérdezőnek biztos megfelel egy darabig a saját súlyos edzés, ha 10 "térden végzett fekvőtámasztol fájdalamas izomlázam van másnap". Tehát kb. a 0-ról indul. Nő létemre lenyomok 20 szabályos fekvőt, akkor ő milyen stramm gyerek lehet jelenleg?
2016. jan. 4. 13:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Én már egyszer láttam egykezes karhajlítást, New Yorkban egy parkban bemutatózott Hannibál meg pár haverja, aztán utána dumáltam is a sráccal, csak saját súllyal edz, de évente befekszik valami klinikára, ahol belövik a hormonszintjét... Hát igen USA-ban még erre is azt mondják, hogy natural... :)
2016. jan. 4. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar, hogy mások néznek, akkor egyelőre kezdd el otthon az átmozgatást saját testsúllyal, mellette csinálj másfajta mozgást is, hogy fogyj és erősödj is egyben, pl. futás, úszás, biciklizés.

Közben ha van rá keret, vegyél súlyokat, gépe(ke)t otthonra. Nézz rengeteg videót, olvass sokat, hogy hogyan kell megfelelően végezni a gyakorlatokat.

De az igazi tényleg a terem lenne, ott még segítséged is lenne, ha elakadsz.

Vagy esetleg lenne egy barát, ismerős, haver, akivel együtt járnál?

2016. jan. 4. 13:50
 16/21 Cortez70 ***** válasza:
100%
Mindenki naturál.:)
2016. jan. 4. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
13 as mas ugy fekvozni hogy hozza vagy szokva a sulyodhoz es mas aki 10 evig csak autobol szalt ki nem fog lenyomni neked hirtelen 100 fekvot... Fel ev alatt ha megfeleloen etkezik es fekvozik meg egyebet csinal otthon rendszeresen o is kinyomja majd magat 50 x akar szazszor is egyszerre es majd akkor mondhatod hogy no letedre ;)
2016. jan. 4. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is 20 kg+rúddal edzek lent,és nem érdekel ki mit gondol.szóval ez ne legyen visszatartó erő.
2016. jan. 4. 21:28
 19/21 anonim válasza:
Mindenki mond amit akar , de milyen testet akarsz elérni ? (A legfontosabbat hagytad ki) Ja meg a saját testsulyos gyakorlatokat végzők között is vannak durván izmosak (beleértem azt is , hogy súlyokat köt magára és így nehezíti pl a húzózkodást ). Pl Lazar Novovic... De hagyjuk , a te döntésed , viszont , ha otthon maradsz akkor szerezz be súlyokat.
2016. jan. 5. 09:28
 20/21 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki válaszát. igazábol olyan teljesen átlagos testet szeretnek nem hatlmas izmokat csak a tipikus olyat akire már az ember megjegyzi, hogy jó a kiállása. Leginkább fogyni szeretnék. Igen ahogy irtam nagyon tönkre vagyok menve ès a majdnem 90kg-omat maximum 1-2 tudom kinyomni fekvőtámaszozáskor.

Súlyzokat betudok szerezni viszont helyhiányában padot vagy ilyesmit nem. A konditeremben az engem néznek dolog az nem tipikus hiszti. Pánik beteg vagyok, ha kb 2nél több idegen emberrel vagyok 1 légtérben már fulladok :D

2016. jan. 5. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!