Megfogadtam, hogy ma lefogyok, hogyan csináljam?
Ez is igaz. :) "Azt pont eltalálta." :))
Itt viszont nincs fogyókúra, "csak" diéta. Vagy szálkásítás. De majd ő leírja mit is akar. :)
Tök sokat írok a fogyókúrásba is, azért van ott is értelmes válasz (pl. az enyémeket nem tartom olyan rossznak), de tény, hogy egy csomó baromság is, ami erre a helyre nem jellemző. Az egészségben is szokott lenni efféle, de ott meg válaszoló van kevés. Viszont azok legalább nem a fogyisok megmondóemberei, akik szerint egyféleképpen lehet lefogyni, pont, ahogy ők csinálták.
Ami a kérdést illeti, roppant meglepő módon jó étrend, normális kalóriadeficit (amit lehet, hogy ki kell tapasztalni), s persze mozgás (ha már itt vagyunk a testépítésben, normális edzés legyen közte, legyen megmozgatva minden fontos izomcsoport, az amúgyis mindenkinek jól jön szerintem. s nem árt némi egyéb mozgás sem, én pl. túrázni szeretek. azt nagyobb óraszámban lehet nyomni, mint az edzést, ami fogyáskor jól jöhet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!