Mennyit kell még edzzek hogy kockás hasam legyen?
2015. dec. 31. 12:25
1/16 anonim válasza:
Sokat, nem sok izom lehet a hasadon, meg a testzsír is magas. Diéta. :)
3/16 anonim válasza:
Elég sokat,lányoknál meg nem egészséges az alacsony testzsír %.De van 1738192049192 millió kérdés a kockahasról,úgyhogy nyugodtan visszanézheted őket.
4/16 anonim válasza:
Meg egyébként is,nem csak a hasadra kéne edzeni,de mind1.Mire leszálkásítanál oda,hogy elkezdjen kockásodni a hasad,melled-ből nemsok minden maradna.
6/16 anonim válasza:
+1
szerinted annak akinek kockás a hasa és lány miért olyan nagy a melle? Mert elfogyott mire meglett a kocka ezért megműttette és szilikonos.
7/16 anonim válasza:
Jaja,1 pár műcsöcs és azonnal istennő lett..?
8/16 anonim válasza:
Amúgy nem...
Szóval el vannak férfiasodva ha csak az alap fitness rész is nézed de ez inkább a koksz hatása.
Szerintem nagyon természetellenesnek hat, ez nem tudom hogy a szar szilikon miatt van (mert vannak jók is ami tényleg olyan mint az igaz) vagy nem tud ráhelyezkedni a mellkasra vagy mi miatt, de mintha két lufi lenne rajtuk.
9/16 anonim válasza:
Szerintem maradj így. Jól nézel ki. Majd pár év múlva gondolkozz el ezen megint, mert egyenlőre fiatal vagy.
A többieknek mondom, hogy egy lányon eleve a több a zsír, meg kevésbé izmos, mint egy férfi vagy fiú. Ez így természetes.
10/16 anonim válasza:
Nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy a nőknél alapból +10% általában a testzsír. De nem én akarok kocka hasat, hanem a kérdező. Én csak a kérdésre válaszoltam, és igen, ahhoz hogy kockás legyen neki, sok a testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!