Heti 3-4x (60at kb) elég haskerekezni a szép, tónusos, akár kockás hasért?
Tudom,hogy ez konyhán is múlik, de most az edzős részére lennék kíváncsi, hogy mikor és mennyit is kellene használnom a haskereket :)
(Lány vagyok, szóval nem a hatalmas kockás hasra hajtok, a nőiesebbre)
Igen, próbáltam, van is itthon. Idő volt, mire rájöttem, hogy hogy kell megfelelően használni és tényleg a hasamban érezzem az erőt, ne a derekamat, vagy kezemet terheljem vele.
Először csináltam szintfelmérőt, megcsináltam 50et, ehhez mérten tervezem úgy csinálni, hogy 60, egy idő után akár 70,stb. Nem egyben, hanem ilyen tizesével 10-15 másodperces szünetekkel
De javítsatok ki, ha hülyeségeket mondok és tudtok jobbat, mert én még az út elején járok :)
Nem elsőre csináltam 50et, félreértesz. Elsőre én speciel kettőt tudtam megcsinálni, a harmadiknál elborultam:) Ma már megcsinálok 50et, csak azzal kapcsolatban vagyok tanácstalan, hogy megfelelően építem-e be a mindennapjaimba, kevesebb elég lenne-e, vagy többet kellene-e stb.
Kifejezetten hasra nem edzek a haskeréken kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!