Ez menyire jó eredmény?
Figyelt kérdés
Ha 220-al nyomok fekve,310-el guggolok és 360-al húzok fel.Ez jónak számít?2015. dec. 28. 13:41
12/19 Cortez70 válasza:
Nem nézegetem az embereket, hogy mennyit nyomna ki. De nálam pl jobb a mellizma, és én kinyomok 145 körüli súlyt. A karja kisebb, mint az enyém.
13/19 anonim válasza:
Általános iskola, nem nehéz: 220-szal, 310-zel, 360-nal.
A magyarban NINCS -al/-el toldalék, a -val/-vel v-je nem tűnik el, csak teljesen hasonul.
14/19 anonim válasza:
Ha már itt okoskodsz 13as:
van -al és -el toldalék is, az -el az pl folyamatos cselekvést kifejező képző, az -al-ra is biztos találsz példát a linkemen. Ha a testépítés nem megy, és a nyelvtan se, mit keresel itt?
15/19 A kérdező kommentje:
Igen,fontban adtam meg az adatokat.
2015. dec. 28. 20:38
17/19 anonim válasza:
14-es:
Bocs, ragot akartam írni, de toldalék lett, utólag meg nem javítottam, ennyi.
Viszont egy roppant szimpatikus, kedves ember lehetsz.
18/19 anonim válasza:
Mondod te, aki egy anonim oldalon kötözködik a kérdezővel, ráadásul helytelenül. :D Inkább csá van.
19/19 anonim válasza:
15:
You sneaky bastard! :D :D
Nemverszáááááát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!