Szerintetek a fehérje mellé kell még mást is szedni h legyen szép eredmény?
Már 1-2 hónapja edzem és már egy két helyen kezd látszódni is a dolog.
De komolyabban szeretném csinálni heti 3-4 alkalommal terembe járni.
Normálisan eszem azzal nincs is baj 100% whey proteint gondoltam szedni és ez mellé vagy glutamint mondjuk g-bomb vagy pedig szerintetek valami BCAA lenne a jó választás ezt edzés közben gondoltam?
hogy kezd el a gyúrást? olvassál!
először is a kaja legyen tényleg rendben, nézz utána mire gondolnak azok akik ide csak annyit szoktak írni "a kaja legyen rendben" mert nem olyan magától értetődő ám
elég a fehérje, esetleg hozzá valamilyen szénhidrát, legolcsóbb a szőlőcukor (dextóz) de az könnyen hízlalhat és bántja a gyomrod, szóval inkáb maltadextrin, az csak kicsit drágáb
glutamine és bcaa még bőven nem kell
vitaminok még fontosabbak is mint a fehérje, és valami gyengéb ízületvédő megelőzés céljára, vagy vegyél zselatint, és egyél egy kicsit minden nap, ha erős multivitamin melett eszed az is egész jó megelőzésre
és mielőt azt mondanád "ugyan az za öregeknek való" szólok hogyn em 16 és 20 évesen is simán lehet ízületi problémád
Hasonlóan vagyok én is.
27F /180 cm / 63 kg
Én 3 hónapja edzegetek heti 1-2-3x kb otthon egy fekvenyomó paddal, most akarok kézisúlyzókat venni. Kondi bérletet pazarlásnak tartom, ha inkább félreteszem vehetek sporteszközöket otthonra ebből a pénzből és le se kell mennem a gyúrósmakik közé, akik kinevetnek minket :D
Nekem olyan 70 Kg a cél, szálkás atléta izomzat inkább - meg főleg a mozgás. 27 évig ültem a seggemen és véget akarok vetni ennek.
Csak azt nem tudom szálkásításhoz mennyi fehérje kéne. Nem akarom túlzásba vinni, és a tömegelés pedig nem szimpatikus valahogy. Nem akarok csak azért tonnákat zabálni, hogy tömegeljek, aztán meg lediétázzam.
Ha megelégszem a lassabb eredményekkel, akkor el lehet érni szálkás izomzatot?
Vitamint kell szedned. Többi csak +, de nem gbombtól fogsz fejlődni.
Amit a "szedésre" akartál költeni, azt kajába fektesd.
Ha 1-2 hónap után már látsz eredményt, az már jó.
Én régebben a "normális eszem" kifejezést mamámnak mondtam, arra utalva, hogy eszek elég kolbászt, pacalt meg a fsztudja már mit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!