15 éves vagyok 4hónapja kezdtem el az edzést most vagyok 90kg és 43mas a karom az szerintetek jó? Tömegeljek még vagy kezdjek el szálkásítani?
Nem kokszoltam neem is akarok.
nem fogok hitegetni én tudom h hanyas a karom meg par ismerosom aki jar velem edzeni, es szerintem keprol nem allapitod meg h 37es de ha meg igen akkor komoly lehetsz
Nem verem a nyalam de nem hiszem hogy 6centit elmertem volna
Es nem kene csunyan beszelni szerintem en is megadom a tiszteletet neked es elvarom hogy te is megadd nekem.De ha nem megy akkor nem kell ide irkalni
Na megjött az első majom aki azt hiszi hogy másképp csinálsz valamit, és ezért vagy jó -> keresi a titkot.
Nincs titok, edz, egyél, pihenj.
Egyrészt kérdező kamuzhat hogy mióta csinálja, másrészt sportolhat valamit régóta, harmadrészt minden eredmény függ a kiinduló állapottól. 4 hónap alatt látványos változást el lehet érni, de 25 ös karból nem lesz 40es, max koxolva.
És ezzel nem téged akarlak leszólni kérdező, nagyon nem érdekel mekkora és mennyi idő alatt a karod. Csak nem szeretem ha butaságokat hisznek az emberek.
Ez igy van,
Nem volt 25ös kezem es mar gyerekkorom ota jarok boxolni, kisebb nagyobb kihagyasokkal,
De en most nem egy vitaba akartam belekeveredni csak megkerdeztem h jonak szamit e es hogy tomegeljek meg vagy kezdjek el szalkasitani ez volt a kerdes es nem mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!