Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Striás a karom szálkásítani...

Striás a karom szálkásítani akarok mik lesznek az eredmények?

Figyelt kérdés

Belül striásodik a akarom nem olyan durva még + a hónaljamnál van egy szép kis csík jó vastag.. Szóval kb egy év, másfél év múlva gondoltam azt a bizonyos szálkásítást, akinek volt striával gondja tömegnövelésnél annak milyen eredménye lett szálkásítás után a bőrével kapcsolatban? Ugyan olyan mintha nem is lenen ott azon kívül hogy látszik hogy striás a karom? A bőr az izomhoz fog tapad pl a bicepsz belső oldalán nagyon "heges" lesz, méjülni fognak a hegek?

Esetleg szálkásítsak le még nem durvul el a helyzet és próbáljak úgy tömegelni? Hozzáteszem hogy teljesen naturáltba tolom semmi fehérje (porban) se kox.

Válaszokat köszönöm. Ha valami nem érthető akkor komiba írd meg ;)

2014. júl. 18. 19:16
 1/5 tkodit ***** válasza:

nem a szálkásítástól lesz változás, hanem szimplán az idő fogja elhalványítani, de eltűnni nem fog.

a fehérjepor hanyagolása meg pont mindenkit hidegen hagy, nem ettől vagy naturál.

2014. júl. 18. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
jó a "naturálos" rész tök mindegy nem lényeg... Igazából engem az érdekel hogy a bőröm szálkásítás közben a striás hejeken is feszes lessz-e. (az izomhoz tapad vagy ilyen lötyi, heges lesz)?
2014. júl. 18. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

ott is feszes lesz, de a stria nem tűnik el, max halványul picit.

És annyit én is hozzátennék, hogy a fehérjepor az nem koksz. Sima kaja az is.

2014. júl. 18. 21:12
 4/5 tkodit ***** válasza:

Az izomhoz tapad gondolom egy nem szó szerint értendő biológiai kérdés, ugye? :D

Az, hogy mennyire lesz feszes a bőröd, az a bőröd "rugalmasságán" múlik. Van aki 30 kilót fogy, és semmi baja nincs a bőrének, nekem meg pl. nem húzódott vissza mindenütt f..zán. De pár kilós szálkásítás nem kéne hogy gondot okozzon, pláne nem fiatalon.

2014. júl. 18. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
(17 éves vagyok) Akkor a fehérjével kapcsolatban, ma is okosabb lettem. 180cm 72kg-ról kezdtem most vagyok 183cm és 80kg szval nem a fogyástól jelentek meg hanem mert tömegelek . És ez érdekelt amit válaszba írtatok szóval köszönöm a kommenteket akkor amjd idővel elvállik max nem leszek szálkás :)
2014. júl. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!