A támaszmérleg (planche) meg az ilyen statikus tartásoktól így meg lehet izmosodni? (videó lent)
Figyelt kérdés
Tudom nem nagy szám meg nem egy ilyen testépítő alkat inkább tornászos meg azért szálkás is,de azért elég izmos.
A kérdés az lenne,hogy mint látjátok legfőképpen statikus elemek vannak a videóban,szerintetek ezektől el lehet érni ilyen testet vagy ő is keményen nyomja mellektte a súlyzózást,stb.Ja és én nem konkrétan erre az egy személyre gondolok,az orosz street workoutosok zöme kb így néz ki és az ő videójukban és képeiken mindíg csak ilyen elemeket látni.
Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy értelmes,a kérdésre válaszoló írást adjatok,de írjatok le nyugodtan utánna bármit,amit hozzáfűznétek a témához.
Előre is köszi!
2015. dec. 27. 20:21
1/5 Cortez70 válasza:
Egy szintig lehet vele, de nagyon messze van egy súlyzóssal elérhető izmosságtól. Persze nála nem is ez a cél.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Így van,nálam nem nem cél hogy brutális izomzattal rendelkezzek,de egy ilyen tornász izomzatot akkor elérhetek vele?
2015. dec. 27. 21:38
3/5 anonim válasza:
a statikus edzéssel egy holtponton tudsz átmenni, tornász izomzat pont a street workout tól lesz
4/5 anonim válasza:
nem értek hozzá, de a primitív testépítők, és street workout osok utálják egymást, mert máshogy edzenek és másféle izmuk is lesz.
5/5 Cortez70 válasza:
Én pl nem utálom a streeteseket. Néha én is edzek úgy. Nem lesz más izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!