Az milyennek számít hogy 100kg-ot kinyomok kevesebb mint 1 év edzés után úgy hogy semmi kajám nincs?
--gömb--
Arnold: Igen a mogyorót is leturmixolom. A gyümölcscukrot készen veszem (mint az asztali cukrot).
Cortez: Tudom, nem is neked írtam hanem montypie-nek.
Montypie: Te sem vagy teljesen komplett az biztos. Ilyen megrázó információk ezek neked?
Igen, birja a gyomrom, és igen, marhára erzem a különbséget napi 160 g és napi 500 g fehérje között, még ha natural vagyok is. Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek ettől azonnal Eddie Hall. De van annyi előnye hogy ha van miből akkor raaldozom a penzt, ami amugy valoban nem sok ha jol keres az ember.
Mintha azt mondtam volna hogy én vagyok a világmindenség teremtője, úgy reagált.
Ész megáll.
--gömb--
Nos, az utolsó mondatod második felével nem tudok vitatkozni.
--gömb--
Én nem tanácsolom kifejezetten senkinek ezt, pusztán leírtam a tapasztalataimat. Nem vagyunk egyformák, mindenki magának találja meg ami neki jó. Aki akarja az ugyis kipróbálja.
Nem, gömb! A fogyatékossággal rám céloztak. ;)
Nyugi, nem rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!