Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az milyennek számít hogy...

Az milyennek számít hogy 100kg-ot kinyomok kevesebb mint 1 év edzés után úgy hogy semmi kajám nincs?

Figyelt kérdés
35kg-ot tudtam kinyomni amikor elkezdtem
2015. dec. 20. 19:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Anélkül, hogy belemennék a szócsatába, mert teljesen homály emberekkel nem fofok vitatkozni, aki megzabál napi fél kilót fehérjeporból, és megvan róla győződve, hogy ez jó az teljesen elmeroggyant, ha jófej hanem. Esetleg egy nagy óriáspók aki nem fossa szét magát ilyen remek szokásoktól. Jól nézhetsz ki kívűl-belül.
2015. dec. 21. 09:46
 32/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen magas vagy, és hány kiló?
2015. dec. 21. 11:07
 33/38 anonim ***** válasza:

--gömb--

Arnold: Igen a mogyorót is leturmixolom. A gyümölcscukrot készen veszem (mint az asztali cukrot).

Cortez: Tudom, nem is neked írtam hanem montypie-nek.

Montypie: Te sem vagy teljesen komplett az biztos. Ilyen megrázó információk ezek neked?

Igen, birja a gyomrom, és igen, marhára erzem a különbséget napi 160 g és napi 500 g fehérje között, még ha natural vagyok is. Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek ettől azonnal Eddie Hall. De van annyi előnye hogy ha van miből akkor raaldozom a penzt, ami amugy valoban nem sok ha jol keres az ember.

Mintha azt mondtam volna hogy én vagyok a világmindenség teremtője, úgy reagált.

Ész megáll.

2015. dec. 21. 12:51
 34/38 anonim ***** válasza:
Ja te érzed. Biztos baromira sok hasznosul. Hangokat is szoktál hallani? lehet valami Kafka féle rovarember vagy, hogy folyadékon élsz meg magvakon. De lehet valami orvosi könyvekbe valö csodalény vagy és én vagyok a hülye:)
2015. dec. 21. 13:08
 35/38 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nos, az utolsó mondatod második felével nem tudok vitatkozni.

2015. dec. 21. 13:35
 36/38 anonim ***** válasza:
Tudod egyél meg egy kilót biztos ami biztos! Csak lehetőleg másoknak ne tanácsolj baromságokat.
2015. dec. 21. 14:24
 37/38 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én nem tanácsolom kifejezetten senkinek ezt, pusztán leírtam a tapasztalataimat. Nem vagyunk egyformák, mindenki magának találja meg ami neki jó. Aki akarja az ugyis kipróbálja.

2015. dec. 21. 16:04
 38/38 *Glissade* ***** válasza:

Nem, gömb! A fogyatékossággal rám céloztak. ;)

Nyugi, nem rád!

2015. dec. 21. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!