Az milyennek számít hogy 100kg-ot kinyomok kevesebb mint 1 év edzés után úgy hogy semmi kajám nincs?
Én kaptam ajándék 2 adag fehérjét. A csokis olyan rossz volt, hogy nem bírtam meginni, megfeledkeztem róla. Bele poshadt az üvegembe, amit- mit sem sejtve ráöntöttem a növényekre. :D
Azt hittem víz van benne!
A másik banános volt, az izlett. Olly annyira, hogy kikanalaztam a zacskóból (nem akartam vízzel elrontani az ízét) és megfájdult tőle a hasam. :S
Nekem azzal nem ártasz! Sőt a táplálék kiegészítő cégnek és a tejüzemnek még jót is teszel vele. :)
Gyengébb lesz a fehérje felszivódása tejben, így többet kell majd fehérjét venned.
--gömb--
Te monty, a szellemi fogyatékossággal rám céloztál netán? :D
Amúgy most messze nem megy 500 g, az csak októberben ment.
Utána edzést is kihagytam, meg a fehérje is joval kevesebb ment.
Sőt, már kb két hete csak 80 gramm megy, természetesen forráshiány miatt.
Ezért edzek most bohóc sulyokkal és nagyon magas ismétléssel, mert ennyi fehérjével mást nem érdemes csinálni, nekem.
De ha lesz pénz, akkor az 500 az alsó határ lesz. Majd tavasztól.
Ja meg a gyümölcscukorból is jóval kevesebb megy, 40-250g, mikor mennyihez van kedvem. A fő kaja most a mogyoró, ebből 350 g körül eszek egy nap. De ez is le van turmixolva természetesen.
A mogyorót turmixolod le, jól értettem?
És a fruktózt milyen forrásból viszed be? Sok gyümölcs, szőlőcukor, vagy egyéb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!