Az milyennek számít hogy 100kg-ot kinyomok kevesebb mint 1 év edzés után úgy hogy semmi kajám nincs?
#8!
Nem egy emberfeletti dolog ez, de az átlagtól jobbak az adottságaim erő tekintetében, az tény. Ezt nehéz leírni úgy, hogy ne hangozzon nagyképűnek, de e téren tényleg szerencsés vagyok. :) Mindig széles vállú, atléta alkat voltam, és mellé még sportoltam is folyamatosan, gyerekkoromtól kezdve. Kosárlabda, kézilabda, atlétika, úszás, futás, otthoni súlyzózás. Amikor 19 évesen először lementem a terembe 80-85 kg-san, már volt ott valami kis edzésmúlt féleség. :)
Utána egyébként másfél évig edzettem kaja nélkül, a fekvenyomásra koncentrálva, de ez alatt a nyomásom nem fejlődött sokat, a 115 volt plafon.
Hát igen, gömb az nem semmi. :D Csak porból fedezni a fehérjét... Én azt sem értem anyagilag hogy bírja, kb. 4x annyiba kerül a por, mint a hús. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!