Oszt jónapot! kérdése:
Ez az étrend jó fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Mivel már irtam ki pár kérdés hogyan tudnék gyorsan és hatásosan lefogyni és mindegyikhez oda irtátok, hogy a diéta feltétlenül szükséges utána néztem a neten és ezt találtam: [link] . Ezzel le tudnék adni 15 kg-t kb. 6 hónap alatt vagy rövidebb idő alatt, úgy, hogy az izmaim megmaradjonak ?2015. dec. 20. 15:09
1/7 Cortez70 válasza:
Az alapanyagok jók, de nem tudjuk, hogy te mennyi kg vagy és előre nem lehet belőni a ch-t sem. A fehérje legyen 2g x ttkg, a zsír 0.5g x ttkg. A ch-t meg kezded csökkenteni, tudj 0.5-1 kilót fogyni.
2/7 anonim válasza:
Ez nem így megy. Nem írtad hány kg vagy milyen magas, semmit sem tudunk az adottságaidról, kalória és makrotápanyag igényeidről. Egyébként az még így is lejön, hogy ez marha kevés kaja. Az a 15g zsír meg nevetséges érték. Én éhen halnék ennyitől még edzés nélkül is, pedig nem vagyok 100 kilós
3/7 anonim válasza:
egy diétánál arra figyelj,hogy legyen megfelelő,és minőségű fehérje és zsír.a cht az szerint kell belőnöd,hogy heti 0.5 kilót fogyj.(esetleg az elején a víz veszteség miatt 0.8max)
Ha jobban utána nézel,akkor szerintem tudsz majd magadnak összeállítani egyet,és az sokkal jobb,mint követni egy neten összeállítottat.ezek csak iránymutatók.
4/7 A kérdező kommentje:
85kg és 180 cm vagyok
2015. dec. 21. 05:21
5/7 A kérdező kommentje:
Egyedül a zsir kevés de hogy tudnám csak azt növelni?
2015. dec. 21. 05:27
6/7 Cortez70 válasza:
Pl lenmagolajjal, oliva olajjal, kókuszzsírral. De szàmold àt a fehérjét is. Elég 2g x ttkg. Tehàt egy 80 kilós embernek kell 160g fehérje naponta.
7/7 anonim válasza:
Napi 6etkezest ajanlok,lassan felszivodo cht tartalmazzon,sok zoldseggel.
Etkezesenkent kb 25g feherje.
+tapkiegbol vitamin minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!