Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó szálkásító edzésprogram?

Ez jó szálkásító edzésprogram?

Figyelt kérdés
Szóval kb 4 hónapja kondizok és elszeretnék kezdeni diétázni mert szálkásan azért csak jobban néz ki az ember. Na tehát a kaja megvan, csirkemell, zöldségkeverék, hal, tojás + edzés tervem is van már egy jó ideje. Edzés előtt reggel nem ennék semmi csak egy fehérje turmixot és úgy edzenék 1 órát, utána 20 perc futás levezetésnek mivel éhgyomorral csak jobb a zsírégetés. Majd ismét egy fehérje turmix, mindezt heti 4-szer. Ez így jó lenne vagy változtatnátok valamit esetleg? 180 cm 75 kg vagyok.

2015. dec. 17. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont úgy beszéltek, mintha mindenki izomkolosszus testépítő lenne, akinek minden egyes edzésen le kell magát gyilkolnia teljesen, hogy a szteroidokkal jó nagy izomtömeget növeszthessenek... Nem attól jó egy edzés, hogy utána teljesen össze vagy szakadva és meg sem tudsz moccanni... És könyörgöm egy 4 hónapja edző totál kezdő embernek miért ne lehetne az edzésének a része a kardió... Persze tudom, mert úgy kellene edzenie, hogy összefossa magát... Mert ma ez a divat...
2015. dec. 18. 12:15
 12/14 Cortez70 ***** válasza:
Keménynek kell lenni, mint a kàd széle. :)
2015. dec. 18. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
Sőt óvatos kcal plusszban is lehet zsírt égetni, edzés közben lemeríted a glikogén raktárakat és a szervezeted máris rá lesz kényszerítve, hogy bontsa azt a fránya zsírt... Tudom nagy divat itt ez a zsírból fogyni csak szálkásító étrendel faxság... Testkompozíció váltásról meg még hírből sem hallott ez a sok mindenbe beleokoskodó... Neem csak fekete és fehér létezik a kis világukban... Vannak gyilkos edzést végzők, meg luzerek...
2015. dec. 18. 12:22
 14/14 Cortez70 ***** válasza:
Pl kik a lúzerek paraszt? Ràm gondoltál? Hallottam testkompról, működik is ha pontos az étrended. Nem èrted a poénokat az a baj. De ha szerinted nem èrtek hozzà, akkor dobj egy kèpet ahol jobb formában vagy mint én 45 èves lètemre.
2015. dec. 18. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!