Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
"viszont nagyrészt megcáfolni sem tudták ezeknek az ellenkezőjét."
Hála istennek az érvelés nem úgy működik, hogy leírsz valami nonszensz hülyeséget és ha nem tudjuk megcáfolni akkor igazad van!
Pl.: én TUDOM, hogy az ágyad alatt ott a láthatatatlan rózsaszín csillámfaxláma! Nem látod - hiszen láthatatlan, de ott van!
Na, meg tudod cáfolni vagy igazam van?!
Glissade, ez a mikrós dolog is olyan, mint pl. a mobiltelefonok. Azokról is mindenféle dolog keringett, hogy káros az agynak stb. mostanra pedig mindenkinek van.
Arnolddal tudok egyetérteni. Én is tartottam tőle korábban, hogy káros a mikrohullám, de nekem is ezt mondta egy hozzáértő, amit ő írt. Akkor káros, ha mellette állsz működés közben. Mondjuk én szinte mindig ott állok előtte, míg kész nincs a melegítés. :)
Az is igaz, hogy sütni-főzni nem szoktam mikróban. Azt a tűzhelyen vagy a kis villanysütőben. Utóbbiban nagyon jó pl. húst sütni, de bármi mást is.
Azt én is utálom, mikor a húst mikróban melegítem másnap, olyan hülye íze lesz...
Ennek szelemében jogom van eldönteni magam, hogy milyen "abnormális" dolgokkal értek egyet (nem hit, nem vagyok hívő) és milyen "normális" dolgot utasítok el.
Nincs szükségem kolonc segédekre. :)
Ha beszelsz egy osszeeskuves hivovel olyan dolgokat is tud mondani es ALATAMASZTANI amiktol a fuled is kette fog allni.
Tegbap volt a tv-ben, hogy olmozott a viz az egyik berhazban. Az egyik lako azt mondta, hogy 10x nagyobb mint a normal ertek. Igazabol 1,5x volt nagyobb "csak".
A multkor a horvatorszagi miniszterelnok olyan baromsagot mondott amit csak az hisz el aki nem kepes a gondolkozasra.
A jogi forumon meg itt is vannak onjelolt ugyvedek meg birok akik meg egytemet sem vegeztek es tanacsokat adnak. Ez 1 dolog, de vannak valodi orvosok, ugyvedek, fizikusok stb akik ugyan elvegeztek az egytemet de 1 forintot sm ernek. Az nagyon hiteles weboldalak szeretik ezeket a figurakat szakertokent beallitani mert jo cimeket adhatnak egy agyhalott altal irt cikknek.
Igy terjed a hulyeseg!
Egyebkent a mikro akkor tutira karos, ha leveszed az ajtajat, megpiszkalod az erzekelot, elinditod majd bedugod a fejed. Na az karos. :-)
"Akkor káros, ha mellette állsz működés közben. "
Könyörgöm le van árnyékolva. Pont annyira káros mint egy teljesen zárt, sötét szobába a napfénytől rettegni.
Ez mind mind mind mind mind mind az amit írtam: technológiától való félelem. "höh höh gép lenni rossz"
Ez volt amikor a telefon megjelent, ez volt amikor a vezetékes áram megjelent, MINDIG ez van ha valami "újdonság" kerül ki. Aki nem érti, az fél tőle. Ennyi.
Telefonnál azt mondták hogy megszűnnek az emberi kapcsolatok, mert minek találkozni valakivel ha felhívhatod. Mobilnál ugyanez volt a félelem, hogy mindenki otthon fog ülni, és csak felhívja a másikat. Tv is sugároz, agyrákot okoz nemtudom tudtátok e. Az áram pedig egy sorozatgyilkos, és sugárzó dolog. Ezeket mind annak idején kitalálta valami összesküvés elmélet gyártó technofób. Ezeket nem én szoptam ki az ujjamból, utána lehet olvasni.
A védőoltásokban is méreg van, nem is hatnak, SŐT inkább megbetegítenek, autizmust okoznak. Anno ennek megfelelője volt amikor középkor derekán a kutakba valami vegyületet nyomtak járvány idején az orvosok / tudósok, mert a víztől betegedtek meg az emberek. Erre azok meg felakasztották őket, azzal az indokkal hogy ők mérgezik meg a népet.
Könyörgöm ha káros a mikró akkor magyarázzuk már el miért? Ha le van árnyékolva átölelhetem, akkor se lesz semmi bajom. Ha ki van kapcsolva bele is mászhatsz nem lesz bajod. Akkor meg most mi a probléma? Már nem is értem komolyan. Csak rá van mondva hogy káros oszt kész. Oké. Mit káros, mit okoz?
Szerinted az ember arra született, hogy mindenhol gépek vegyék körül és mindent gépekkel csináljon?
Már így is túl fejlett a technológia. Nem csak az egészség, hanem e-miatt is megálljt kéne parancsolni.
A nagymamám nem is ismerte, a mai fiatalok meg nem is léteznek okostelefon nélkül?
Nem csak arról van szó, hogy káros.
A technologia es a fejlodes az elet velejaroja. Nem hatra kell tkinteni es siratni a multat, hogy bezzeg akkor... Ha ezt tennenk nem jutnank semerre es maradnank a sotet 21. szazadban.
A fejlodes olyan uj kapukat nyitott meg az elmult evekben amit maximum a star trekben latthattunk. Ezek a dolgok mara latotavba kerultek egyesek pedig meg mar meg is valosultak.
Amikor a holdraszallas es az urverseny kezdetet vette a 20. szazadban rengeteg ember azt mondta, hogy ez minek, inkabb fejlesszek az egezsegugyet, maradjanak a foldon, rengeteg penz stb.
Ha ezt tettek volna, par 100 ev mulva a tulnepesedes miatt lehuzhatnank a rolot, mert nem lenne hova menni.
Most ott tartunk, hogy amit tv-ben, filmekben latsz az mar nem csak science-fiction, hanem elmelet ami kutatasra majd megvalositasra var barmilyen hihetetlennek is tunik.
Komolyan oldalalakat tudnek neked irni a peldakbol, hogy mi minek a felfedezesehez vezetett.
Csak par pelda;
3D etel nyomato - az alapanyag olcso es 30 evig eltarthato hutes nelkul is. A jovoben egoldhatja az ehezest.
CERN - antianyag es reszecskekutatas vezetett el a WARP technologia spekulaciojahoz. Minden elmelet elott spekulacio van.
Fuzios eromu - epul az elso ugyanis a napenrrgia es szelenergia nem megoldas ipari meretekben. Hatlmas terulet kell hozza folyamatos karbantartas es csak nappal vagy szelben mukodik. A fuzios energia tiszta, joval kissebb teruleten es tobb energiaval dolgozik majd.
Egy amerikai ceg is dolgozik a sajat valtozatan.
De tenyleg annyi van, hogy estig sorolhatnam. A technologia kell es szukseges. Nem a tudas okoz haborut es kaoszt, hanem a tudatoansag.
Remelm segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!