Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megcsináltam! Elkészült...

*Glissade* kérdése:

Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/215 A kérdező kommentje:
Nyugi utolsó, én sem hiszem el a Naturás cikkeket, csak muszály volt valamit mutatnom gyorsan, ami kevésbé tűnik hiteltelennek. :)
2015. dec. 16. 23:22
 42/215 A kérdező kommentje:
Bocs, alteros oldalt.
2015. dec. 16. 23:24
 43/215 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy hiszek az ilyen maszlagoknak, viszont nagyrészt megcáfolni sem tudták ezeknek az ellenkezőjét.
2015. dec. 16. 23:28
 44/215 anonim ***** válasza:

A mikró kényelmes (rengeteg dolgot csinálok "kényelmetlenebbül" az egészségem miatt, de a mikró káros hatásában nem hiszek. nem tudom, hogy nem az, de pl. azt tudom, hogy az étel nem teljesen egészséges, ha fejreállok se, legalább lelkileg ne csavarodjak be. oda kell figyelni egy ideig, de van egy határ) s én aztán nem vettem észre, hogy bármit elrontana. A kenyereim zöme is ott készül :D

Nos, régen sütöttem saját kenyeret.

Aztán magkenyeret.

Ma már nemigen. Jó, eszem még magropogóst (mikró kell hozzá, sütőben nem lett jó, bár lehet, hogy extrém sok idő alatt ment volna. persze van, amihez a mikró nem jó), de csak alkalmilag. Nulla szükségem van kenyérre. Amihez más kenyeret eszik, ahhoz a párom rizst, én pedig zöldséget vagy semmit (vagy meg sem eszem, ugye).

A múltkor vettünk csemegeuborkát (nagyon szerettem) s eszembe jutott a régi kedvenc szendvicsem, sok és meleg tojással, reszelt sajttal és valami piros színű öntettel... Meg is csináltam egypárszor, totálisan kenyér nélkül, nekem aztán kicsit sem hiányzott.

2015. dec. 16. 23:33
 45/215 anonim ***** válasza:
Legyen picit egészen on is: Azért én is próbáltam zabpelyhes kenyeret sütni (nyilván mikróban, a 3 dekás kísérleteim mindig ott történnek). Egészen OK lett, tojásfehérje volt még benne, ennyire emlékszem.
2015. dec. 16. 23:35
 46/215 anonim ***** válasza:
hogy mi mérgező mi nem azzal nem szabad foglalkozni mert csak be dilizik az ember
2015. dec. 16. 23:38
 47/215 anonim ***** válasza:
88%

Könyörgök glissdale megcáfolni hogy lehet nem létező dolgot?

Cáfold már meg hogy nincs a szobámban egy unikornis. Vagy hogy a te szobádban nincs egy unikornis.

Most keresgéltem egy kicsit, és valamiért CSAK és kizárólag nemlétező tanulmányokra hivatkozó cikkeket találtam. De konkrétan. Ilyen meg olyan intézet kutatása, de egy forrás nincs, és fél óra googli után is annyit találok, hogy ahol EREDETILEG megjelent valami nevesincs szaksajtó (ami nyilván szemetet hoz le, csak hogy vegyék) írását elemezve egy tudós csávó csak kacagni tudott a leírtakon: apró eltéréseknek (amik egészséges határokon belül mozogtak, ÉS sok befolyásoló tényező nem volt kizárva) olyan következtetést adtak, hogy rövid időn belül rákos sejtek burjánzását okozzák meg hasonlók.

Komolytalan badarság az egész. Anno ment Fb-n a brit kislány aki 2 növényt öntözött, egyet mikrózott vízzel, egyet meg simával, oszt megdöglött a mikrós növény. Persze ez is csak urban legend, kamu baromság. Már logikailag is, de nekem egyik régi szaktársam ki is próbálta a dolgot ő is, figyelve az azonos körülményekre ahogy kell szépen. Mit látott 1 vagy 2 hónap után (nem emlékszem mennyi ideig csinálta)? Még a mikrózott növény nagyobb volt mint a kontroll. Persze kis mértékben, és az egyéb apró változók miatt lehetett amit nem tudott kizárni. De aki nem hisz nekem próbálja ki otthon.

Nagyon utálom amikor ilyen humbug szarságokat terjesztenek az emberek ész nélkül. És nem az a szomorú hogy utána se néz, el se gondolkozik, hanem hogy képes védeni ezt a semmilyen alapon álló véleményt körme szakadtáig is.

Ugyanilyen amikor valaki itt tolta, hogy a "szintetikus" vitamin SEMMIT nem ér, és csak a "természetes" ér valamit: azt hasznosítja a szervezet.

Ne vedd magadra gliss, nem bántani akarlak, nem személyes, de nekem vörös posztó az ilyen téma.

2015. dec. 16. 23:58
 48/215 A kérdező kommentje:

Értem az álláspontodat, de pl. egy csomó olyan dolog mellett hunyunk szemet, ami káros, egy csomó olyan dolgot adnak el nekünk, ami káros stb.

Jelenleg a pénz uralkodik...

Tegyük fel kamu a mikro dolog. Akkor minden más is kamu? Pl. a légszennyezés.

Te homokba dugtad a fejed! Nem kicsit, nagyon.

2015. dec. 17. 01:06
 49/215 A kérdező kommentje:
Én inkább a lehetőségeimhez mérten tudatosan élnék és nem birka módra. :)
2015. dec. 17. 01:15
 50/215 anonim ***** válasza:

Wow nem is tudtam hogy homokba dugtam a fejem! Ez ha valakire, akkor rám nem igaz. de beszélgethetünk a témáról.

Légszennyezés: valós, mérhető dolog. (úgyértem wtf vki szerint ez nem létező dolog?)

Chemtrail: ostoba élettelenek bámulják az eget, és nem hallottak még kondezcsíkról

Globális felmelegedés: valós, mérhető dolog.

9/11 belső munka volt? Ugyan összeesküvés elmélet, de én adom.

Rák ellenszerét ismerik csak titkolják? Ugyan már! fifilliárdos lenne akié. Persze a dolog árnyaltabb, mert a rák nem egy egyszerű betegség.

Miről szeretnél még? Bármiről elmondom, és alátámasztom.

Ész emberek ész. Gondolkodás. Nem hit meg ilyen baromságok. 50 éve oké volt. De azóta van egy ilyen remek cucc hogy internet, és minden fent van rajta. Mindennek utána lehet olvasni. Csak a gondolkodás nélküliséget utálom, de azt nagyon. Ha valaki azt gondolja hogy a föld egy banán valójában, és van erről egy remek gondolatmenete, hogy miért is, nekem az is jó. Csak legyenek már saját gondolataink, és használjuk már az eszünk ha már van.

Nekem ha van valamiről véleményem az általában elég határozott, és stabil, mert utánanézek. Ha valaki megkérdőjelezi, akkor van honnan alátámasztanom. Ezt hiányolom sokakban. Csak jönnek a "olvastam valahol" = blikk "tapasztalatom ezt mutatja" = sose próbáltál mást.

Meg szeretném kihangsúlyozni: nincs azzal se baj ha valaki "bedől" egy egy ilyennek. Hanem hogy semmilyen alapon álló dolgokat képesek védeni kb a semmivel (itt értem a védelem értékére a semmi-t), körmük szakadtáig. Mert nem nyitottak arra hogy tévedhet, nem néz utána, nem gondolkozik.

Annyi ilyennel találkozok, és fizikai fájdalmat érzek amikor hallom a gyógyszertárba a két nénit hogy "amióta szedem ezt a érfalerősítő gyógyszert csak rosszabb a trombózisom. a doki biztos ki akar nyírni a biztosításomért. ki se váltom már az első hét óta, mert csak rosszabbul voltam folyton."

OKÉ

Mostanában egészségügy kapcsán láttam a legtöbb borzalmat, és sajnos némelyik nem megalapozatlanul.

Nemrég az influenza oltás kapcsán valami cikknél haltam szörnyhalált a kommenteken.

Nah már kanyarodok el megint inkább alszok.

2015. dec. 17. 01:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!