Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megcsináltam! Elkészült...

*Glissade* kérdése:

Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/215 Cortez70 ***** válasza:
100%
A víz az gyilkos anyag. Sokan belefulladtak már.
2015. dec. 16. 20:07
 32/215 anonim ***** válasza:
83%

Meg még a halak is bsznak benne. Szerintem adóztassuk meg keményen és zárjuk be palackokba. Csak bizonyos boltokban legyen elérhető.

Így hátha leszoknak róla a népek, mert bizony ez az elsődleges gond!

2015. dec. 16. 20:09
 33/215 anonim ***** válasza:
A Csernobili robbanás után te ehetsz akármit az mind mérgező . savas eső szépen bemosta az altalajba pl a cézium 137 izotópot. De a robbanás során kiszabadult cézium-137 több mint fele a légkörön keresztül eljutott más európai országokba.Legalább tizennégy európai állam (Ausztria, Svédország, Finnország, Norvégia, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Magyarország, Svájc, Csehország, Olaszország, Bulgária, Moldávia és Görögország) területén haladta meg a radioaktivitás a 37 kBq/m2 szintet, ami már szennyezésnek minősül.
2015. dec. 16. 20:34
 34/215 Kisboltos ***** válasza:
Olvass utána: RÁDIÓHULLÁMOK
2015. dec. 16. 21:50
 35/215 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit megkésve de leírom én is mit gondolok erről.

A mikrohullámok semmi mást nem csinálnak, minthogy a víz molekulákat rezegtetik. A mikróban olyan frekvenciára vannak beállítva, hogy véghez tudják vinni ezt, ugyanúgy, mint amikor a hangfallal gerjesztik az üvegpoharat, ami rezeg. A pohár a rezgés miatti belső súrlódás miatt felmelegszik, ugyanúgy, mint az étel is, mert a benne mozgó víz molekulák rezegnek. Az egyik esetben hanghullámok, (atomok), a másik esetben fényhullámok (fotonok) végzik el a műveletet.

Miután gerjesztettük a poharat, a pohár nem válik egészségkárosítóvá, nem fog sugározni, stb, ugyanúgy, ahogy az étel sem.

2015. dec. 16. 22:05
 36/215 anonim ***** válasza:
Rakj tuzet es ott melegitsd vazze :D
2015. dec. 16. 22:34
 37/215 A kérdező kommentje:

Valaki írta itt, hogy menjek be a fürdőszobába és nézzem meg a kencéimet. Üzenem: rendszeresen nézem, méghozzá annyira, hogy én is készítem el őket magamnak.

Pl. sampon, testápoló stb. Kontár kémikus vagyok. :)

2015. dec. 16. 22:46
 38/215 A kérdező kommentje:
Ecet, szódabikarbóna keverékével takaritok. Az még hagyján, hogy tiszta, de fillérekből meg van. :))))
2015. dec. 16. 22:50
 39/215 anonim ***** válasza:
a mérgeket nem tudod ki kerülni max le csökkenteni
2015. dec. 16. 22:53
 40/215 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom gyerekek egy dolog hogy glissdale hisz az ilyen "alternativgyogyaszat.NETWORK.hu" forrásoknak (network = ATW/mindenkilapja komolysági szintű oldal), de hogy még ti is bólogattok rá, hogy "ja lehet nem a legegészségesebb" hát az...

Ezt a mikró káros az egészségre meg nem finom tőle az étel facebookon is havonta körbejáratják. Könyörgöm hol élünk? Középkorban?

HÖH! HÖH! EGY GÉP! GÉP LENNI ROSSZ! ÉN ÜT GÉP SZÉT! ÉN LENNI JÓ!

Ez az egész olyan mint azt mondani a hősugár rákot okoz. Így amit gázon melegítesz rákos lesz! Sose nyomjatok má full kretént.

Az meg aki azt mondja hogy gázon készült étel finomabb az meg elhiteti magával hogy az. Frissen készült étel mindig finomabb egy melegítettnél, de hogy azt min melegíted majdnem tökmind1. Igaz mikróban kb ezerszer jobb, és praktikusabb is, mert megnézem azt a marha steak-et amit te gázon melegítesz, és egyenletes lesz, de nem szárad ki.

WÁÁÁÁÁ agyf...t kapok az ilyen emberi butaságokon komolyan.

Ha a mikrohullám ártalmas lenne, akkor a többi hullám is, ami viszont 0-MADAFAKIN-24 körül vesz minket. Ha lántánk a hullámokat szabad szemmel úgy nézne ki egy város mint a totál köd, amiben az orrodig nem látsz el. De biztos csak a megmikrózott tea az amitől RÁKOT KAPSZ ÉS MEGDÖGLESZ!

Ilyen cikkek terjesztik a fertőt:

[link]

Csak olvassátok el a címet:

"Kiderült, mégis káros a mikrohullámú sütő: egy orvos végre kimondta az igazat"

Elolvasod a címet -> már el is döntötted hogy a mikró káros. Cikket a sok majom el se olvassa, vagy ha el is olvassa az előző tudattal olvassa el: A MIKRÓ KÁROS! ORVOS MONDTA!

És mi van a cikkben?

semmit mondó blabla

utána megint blabla

ÉS JÖN A SZAKÉRTŐ VÉLEMÉNYE! vagyis nem! MERT NINCS TOVÁBB CIKK!!!!!!!!44444444NÉGY

Le van írva hogy szakértő véleménye szerint KÁROS mint tény. Meg van nevezve a csóka, de nincs semmi leírva! Na ezt add össze pajtikám!

"bizonyítékom van arról a forrásomtól Kis Máriától hogy léteznek az ufók, és képe is van róla! de nem mutatom meg!" <- hitelesség at it's best.

A cikk végén meg rákkeltő anyagokról valami képgalléria ami nem is tudom hogy kerül oda.

De én mint rendes polgár, aki nem hisz el minden szrt aminek csak a címét elolvassa 5mp keresés után megtaláltam az elveszett cikk végét:

[link]

Be nem másolom, olvassátok el, a két ok amit kritizált a mikrókban hogy a fehérje szerkezetet melegítés közben roncsolja, ezért nem olyan lesz a kaja mint előtte ami mondjuk MINDEN melegítés, és főzési eljárásra amúgy igaz. Gondoljatok csak a tojás fehérjéjére.

A másik pedig hogy nem szavatolható a teljes árnyékoltság, ami meg nettó ostobaság, mert minden mikró tökéletes faraday kalitka. Ha nem lenne az, akkor max megégnél a mikró mellett, de akkor se rákot kapsz 5 perc után. És ez 2 telefonnal le is ellenőrizhető, ha valaki TÉNYLEG nagyon aggódik.

Húúúú de fel tud húzni az emberi butaság

2015. dec. 16. 23:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!