*Glissade* kérdése:
Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:07
21/215 anonim válasza:
Nyilván, én nem is mondom, hogy használjunk sütő helyett mikrót, csak rettegni sem kell tőle, ha pl. gyorsan csinálnál egy teát, hogy rákos leszel.
22/215 anonim válasza:
hogy mi káros mi nem ezen kár vitázni . elég ha ki mész az utcára kipufogó gázt lélegezni . itt már minden mérgező főleg Csernobil óta
23/215 anonim válasza:
Jó tonna szám tudok én is neked linkelgetni cikkeket mindenről, elég ha a fürdődbe kimész és megnézed a kence ficéid meg a takaritószereket. Rettegve és becsavarodva akarod leélni az életed? Nemhiszem.
24/215 anonim válasza:
én nem rettegek mert ez ellen nem tudok tenni semmit se ezért írtam kár vitázni ezen
25/215 anonim válasza:
Glissadenek írtam a cikkre:) egyébként jól elkanyarodtunk a proteinkenyértől az apokalipszisig:D
26/215 anonim válasza:
27/215 anonim válasza:
vita lezárva előbb vagy utóbb ki nyírjuk saját magunkat és kész :D
29/215 anonim válasza:
Miken tudtok vitatkozni:DD. Ennyi erővel akkor már nem is lehet semmit sem melegíteni a mikróban.
(rádióhullámxddddd)
30/215 anonim válasza:
Azt tudtátok, hogy az oxigén rohadtul káros tud lenni bizonyos fémekre?
Képzeljétek el, ha azt a kemény dolgot úgy becsúnyítja, mit csinálhat a tüdőtökkel.
A vízről meg ne is beszéljünk, az mikre képes. Ha meg kemény akkor jön a vízkő, biztos ettől van a fogkő is meg a vesekő!!!
Az összes alternatív gyógyászatban őszintén hívőnek hanyagolnia kellene ezt az anyagot 1-2 évig és megmutatni a többieknek a helyes utat!
Ezt így kibsznám facebookra, találna megfelelő közönséget.
Karácsonyi sütiket csinálhatnál gyak* tagoknak; Glissade for sütisütőkarira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!