Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
Örülök ha hasznosnak tartottad, nálam sincs ez másképp: konzekvenciák levonva.
RENDKÍVÜL szimpatikus, hogy ennyire nyíltan bele mertél állni abba hogy így zárd le a témát, ez nagyon ritka.
FB hez lábjegyzet:
én se vagyok nagy felhasználója, és nem is értem akik körülöttem néha krízisként kezelik, hogy hányan lájkolják egy képét. Nem tudok vele mit kezdeni, nem foglalkozok vele. Szomorú hogy emberek ennyire függőek tőle ez szent igaz, de ez az ő döntésük, hát hajrá. Mások meg a munkának élnek, vagy a gyerekerőszakolásnak (sicc).
Nem szoktam máshova nagyon írogatni, mert ugyan érdekel sok minden, de nincs időm mindig primitívséggel küszködni. Ilyen formán pl politikában nem bonyolódok vitába inkább. Tudomány kategória meg inkább arról szól, hogy leckéket csinálsz meg más helyett.
Őszintén szólva itt egyedül ez a kategória tetszik, szeretek is edzeni, szeretem a tudományt vizsgálni mögötte, és felderíteni a bullshiteket, amiket a sok telekoxolt majom hirdet youtube csatornáin, meg egyéb helyeken.
Hogy miért 78%?
Mert mint ebben a kérdésben is látszik nem mindig tetszik mindenkinek amit írok. És sokszor az sem AHOGY írom. Hajlamos vagyok egy idő után lekezelni az embereket (ezen dolgozok egyébként), amikor hasonló vitákba kerülök, és egyszerűen nincs ellenérv, nem gondolkozik a másik, stb.
Itt is nem egy lepontozást kaptam jópár témában ahol egyszerűen túl sötét valaki arra, hogy nyitott legyen az érvekre. Sajnos szerintem nem alaptalan az "ostoba" gyúrós sztereotípia (tisztelet a kivételnek), és ezt pont itt tapasztaltam ki (ugyanis itt tudok legkönnyebben a legtöbb testépítővel kapcsolatba kerülni, ráadásul az internet anonimitása mögött, ahol hamarabb kitör az ostoba viselkedés, mert nem derül ki kivagy :D )
Köszi evribádi.
Arnold, már nem tudok mit kérdezni... :)
Még se írhatom ki azt kérdésnek, hogy "mitől lesz formás popóm, nagy izmaim, jó volt-e a hátedzésem" stb. mert tudni fogjátok, hogy kamu. :)
"Örülök ha hasznosnak tartottad, nálam sincs ez másképp: konzekvenciák levonva."
Én örülök, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat az én kérdésem alatt. :)
FB hez lábjegyzet:
én se vagyok nagy felhasználója, és nem is értem akik körülöttem néha krízisként kezelik, hogy hányan lájkolják..."
Egyszer játszottam egy olyan játékkal, hogy fotós lefotózott edzés közben (nyilván beálltam, megbeszéltük, csak fotózás volt, valójában nem edzettem), erre a képre lehetett gyűjteni a lájkot és megnyerni a fődíjat.
Gyüjtöttem, ahogy tudtam, de mások sokkal rosszabb képekkel mégis lehagytak és akkor fedeztem fel, hogy a lájkjai nagy része kamu profil!!!!
Írtam a szervezőnek, hogy nézze meg kiktől származnak a lájkok és még én voltam a gonosz.
Én itt végeztem az összes ilyen hülyeséggel. Azt is megbántam, hogy egyáltalán bele mentem a fotózásba... legalább lett két jó képem.
"Őszintén szólva itt egyedül ez a kategória tetszik, szeretek is edzeni, szeretem a tudományt vizsgálni mögötte, és felderíteni a bullshiteket, amiket a sok telekoxolt majom hirdet youtube csatornáin, meg egyéb helyeken. "
Az edzés valamilyen szinten az önismeretről, fejlődésről is szól, ezért az edzeni járó emberek sok más dologra is nyitottak. Általában!
"Hogy miért 78%?"
Már csak 76% :D:D :D
Nem neked írtam azt a kommentet gliss, hanem arnoldnak. Azt hittem egyértelmű, de ha örülsz az nekem csak jó :)
Nem nyitottabbak mint bárki más. Ez egyrészt intelligencia függő, másrészt (és főként) emberfüggő szerintem. Attól hogy valaki edz, nem feltétlen önismeretet talál meg benne, csak jól akar kinézni.
A szervezők nem tehették meg hogy azt mondják hogy na bár neked van a legtöbb lájkod te nem nyerhetsz mert TALÁN kamu profilok is szavaztak rád. Hogy szűröd ki a kamukat? Egyszerűen lehetetlen. Nekem sincs semmi megosztva fb-n, kizárólag barátok számára. Kamu profilnak tűnhetek bárkinek.
Szóval stresszhelyzetbe hoztad őket, mivel értették a hibát, csak nem tudtak neki mit kezdeni. Ezért rosszak ezek a lájk gyűjtős versenyek. Régebben ugyanez volt csak oldalakra regisztráltak be más más e-mail címekről.
Ez a topik 2%ba került, nem tud zavarni. Ami zavart régebben amikor elkezdtem, hogy egy egy kérdés alá körmöltem akkora választ mint itt egy egy közepes komment ~30-40 sor. Komplett étrendet, edzéstervet csinálva, de egy tetves zöldet nem nyomott volna, de még csak kommentbe egy "kösz"-t se. Ilyen infókért egy személyi edző súlyos ezreket kér el. Azóta csak a sablon duma: "sárga kapszula"
De Arnold szerintem már lezárta ezt a beszélgetést, mert igazat adott neked. :)
Gondoltam, akkor válaszolok én.
Ja, persze csak annyira gáz, hogy ma már a tisztességes játékot és az őszinteséget nem díjazzák sehol...
Én azt tanultam meg, ha őszinte vagyok mindenki ellenem fordul...
Másképp ezt nem csinálhattam. Te láttad jobban, veszíteni is tudni kell.
Ha már az Facebook-os lájk versenyek korrektsége szóba került, az egyik legújabb jelenség, amivel egy testépítős csoportban találkoztam, hogy összehasonlítanak két személyt, vagy dolgot, úgy hogy felraknak egy képet, egy ilyesmi szöveggel: "Ki a jobb? Lájk, ha Vin Diesel, komment, ha The Rock!" És teljesen mindegy kik vannak összehasonlítva, MINDIG a lájkon hatszor annyi van, mert az egy kattintás, a komment meg legalább kettő és még betűket is kell pötyögni. Még soha, senkitől nem láttam ezt az észrevételt leírni egy ilyen verseny alá sem.
Étrendet én soha nem írok senki helyett, max. akkor, ha fel tud mutatni egy elgondolást, amibe csak belejavítani szükséges. Tehát legalább annyit megtett, hogy utánajárt, próbálkozott a dologgal, nem csak azt várja, hogy az ölébe pottyanjon valami. Ha nulla tudásra összeírunk neki valamit, azzal semmit nem érünk el, mert ugyanúgy buta marad, csak valami droid módjára végrehajtja, ami a papíron szerepel. Persze lehet neki ez így jó, hogy nem is érti az egészet, a lényeg csak az, hogy meglegyen a beach body.
Egyszer írtam össze étrendet egy 130 kilós srácnak, aki teljesen hülye volt a dologhoz, de neki is csak azért, mert privátban rám írt. A kérdéseire feleltem, az alapokat elmagyaráztam neki, végül megszültem az étrendet is. Köszönés nélkül elment. Egyébként 2 hét múlva kiírt egy kérdést, ahol az általam leírttól teljesen eltérő étrendet lobogtatott, hogy az neki jó-e és még be is kamuzta, hogy 70 kg-s. :D
A Sárga Kapszula szerintem a lehető legjobb válasz, amit adhatunk, jól összefoglalja az alapokat és még szűrőnek is kiváló. Aki arra nem képes, hogy elolvasson egy kb. 100 oldalas könnyű olvasmányt, az nem is érdemli meg, hogy elérje, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!