Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megcsináltam! Elkészült...

*Glissade* kérdése:

Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:07
 181/215 anonim ***** válasza:

Én egy sárkunyhóba képzeltem el egy erdő mélyén hajlott hátú macskás öregasszonyként, ahogy bottal kergeti a fiatalokat, akik ugratják.

Nem, nekem stramm csajként él a gondolatomban, amolyan "nekem nem kell más hogy boldoguljak" típus.

Mondanám hogy mint egy modern feminista, de már én se tudom belőni hogy ez mit akar jelenteni sajnos.

2015. dec. 22. 11:23
 182/215 anonim ***** válasza:

:OOOO

Ismét 77%! Karácsony van? :O

2015. dec. 22. 11:24
 183/215 anonim ***** válasza:
Írj névvel, úgy könnyebb beazonosítani, 77%-os. :)
2015. dec. 22. 11:26
 184/215 anonim ***** válasza:
Nem tudok névvel, az oldal valamiért azt gondolja hogy a nevem reklám, ezért nem engedi, hogy láthatóvá tegyem. Majd csinálok már egy új accot sztem.
2015. dec. 22. 11:56
 185/215 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy az a tiltott név a kategória toplista 6-ik helyén. :D Eredetileg én is Svájcin_gger voltam, de nem engedte megjeleníteni a "n_gger" miatt, ezért csináltam egy szolidabbat.
2015. dec. 22. 12:05
 186/215 A kérdező kommentje:

Ma edzésről haza felé, kissé lelassúlva, nem voltam elég figyelmes és tök lazán felszáltam egy ellenőrrel teli villamosra, természetesen pont abba a kocsiba, ahol vannak.

Csodálkoztam is, hogy miért száll le akkora tömeg és miért annyira üres a járat. :D

Majd jött, basszus: vettem egy mélylevegőt és minden lenézés, káronkodás, ráadásul magázódva(!!!!!) Soha nem szoktam magázódni! Úgy kiosztottam, hogy köpni nyelni nem tudott!

Majd elkezdtünk beszélgetni arról, jókat nevetve, hogy hogyan bliccelnek az emberek és mik az ellenőrök szokásai.

Majd leszált és hozzá tette: hogy azért jó lenne, ha érvényesíteném a jegyemet.

Nem gondoltam volna, hogy így tudok hatni az emberekre! :D

2015. dec. 22. 18:51
 187/215 anonim ***** válasza:

Jó, de miért osztottad ki te az ellenőrt?

Nem teljesen világos. :)

2015. dec. 22. 18:54
 188/215 Cortez70 ***** válasza:
Hát tudsz, de nem mindig jó értelemben.:)
2015. dec. 22. 18:55
 189/215 anonim ***** válasza:
Mert neki ingyen jár az utazás is alanyi jogon én vagyok a kisköcsög mert 10500 a bérletem. Meg ugye a bank is azért köcsög mert fel mert számolni neki 1ft díjat is. Neki minden jár, ő mindenkit kioszt a szarba.
2015. dec. 22. 18:57
 190/215 anonim ***** válasza:

Na, ezt is lehet megint törlik:

Gliss a párod meddig bírta veled? :)

2015. dec. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!