Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
Én egy sárkunyhóba képzeltem el egy erdő mélyén hajlott hátú macskás öregasszonyként, ahogy bottal kergeti a fiatalokat, akik ugratják.
Nem, nekem stramm csajként él a gondolatomban, amolyan "nekem nem kell más hogy boldoguljak" típus.
Mondanám hogy mint egy modern feminista, de már én se tudom belőni hogy ez mit akar jelenteni sajnos.
:OOOO
Ismét 77%! Karácsony van? :O
Ma edzésről haza felé, kissé lelassúlva, nem voltam elég figyelmes és tök lazán felszáltam egy ellenőrrel teli villamosra, természetesen pont abba a kocsiba, ahol vannak.
Csodálkoztam is, hogy miért száll le akkora tömeg és miért annyira üres a járat. :D
Majd jött, basszus: vettem egy mélylevegőt és minden lenézés, káronkodás, ráadásul magázódva(!!!!!) Soha nem szoktam magázódni! Úgy kiosztottam, hogy köpni nyelni nem tudott!
Majd elkezdtünk beszélgetni arról, jókat nevetve, hogy hogyan bliccelnek az emberek és mik az ellenőrök szokásai.
Majd leszált és hozzá tette: hogy azért jó lenne, ha érvényesíteném a jegyemet.
Nem gondoltam volna, hogy így tudok hatni az emberekre! :D
Jó, de miért osztottad ki te az ellenőrt?
Nem teljesen világos. :)
Na, ezt is lehet megint törlik:
Gliss a párod meddig bírta veled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!