*Glissade* kérdése:
Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:07
191/215 Cortez70 válasza:
Monty jól nyomod. Akkor mi lenne ha tesztót is böknél? ;)
192/215 anonim válasza:
20x dugnék egy nap, aztán agyvérzést kapnék. :D
194/215 A kérdező kommentje:
Mert zsebre játszanak és céljuk nem az utasok ellenőrzése, hanem elkapni egyet, aki fizetőképesnek tűnik (tehát pl. nem hajléktalant), ilettve én utánuk szálltam fel és a lyukasztó előtt meg pont álltak: így nem tudtam még érvényesíteni a jegyet indulás után 3mp-cel, csak 5mp-cel tudtam volna: de addigra már mögöttem állt az ellenőr.
Ezért és igazat is adtak nekem. :)
2015. dec. 22. 19:15
195/215 A kérdező kommentje:
Nem szabad hagyni, hogy jogtalanul kapjanak el és ebben is egyettértettek velem. :)))
Aztán integetve elbucsúztunk.
2015. dec. 22. 19:19
196/215 Cortez70 válasza:
Én meg inkább kocsival jàrok, mert lusta kocsog vagyok. :)
197/215 A kérdező kommentje:
Plusz mellém állt egy nagy darab férfi és utána ő is elmagyarázta azt nekik, amit mondtam. :))))
Aztán már hármasban beszélgettünk. :)
2015. dec. 22. 19:26
198/215 A kérdező kommentje:
De mire a férfi csatlakozott, addigra már belátták hibájukat, ő csak társulni akartva beszélgetéshez. ;)
2015. dec. 22. 19:29
199/215 Cortez70 válasza:
Benned az a jó Gliss, hogy te magaddal is eldumálgatsz. Így elvagy egyedül is, mint a befőtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!