Megcsináltam! Elkészült életem első zabpelyhes-proteines, teljeskiörlésű "fitnesz" kenyere! Nagyon-nagyon finom és az illata. Ti szoktatok saját kenyeret sütni?
Valakinek hobbija, hogy jelentgeti ami neki nem tetszik. Van 1-2 tippem ki az, de nem akarok neveket mondani köhh köhh Black Man. Általában a sunyi és szar emberek folyamodnak ilyesmihez.
Nem gond, mert én lementem txtbe amit írok elküldés előtt. Pontozzad, jelentsed hajrá!
Tudja kinek szól:
Tudom én te mit mondasz: csak olyan dologra lehet mondani, hogy rossz, amit felelősségre is lehet vonni. Vagyis csak élő személyeket. Pl.: az internet nem lehet rossz a rossz tartalmai miatt, mert azokat az emberek teszik fel. Az internet csak egy dolgot csinál, fénysebességgel közvetíti az információt és emiatt a pozitív tulajdonsága miatt nem lehet rá haragudni. TV dettó, okos telefon dettó. Azok negatív hatásairól nem ők tehetnek, hanem az ember, mert ő használja, emiatt övé a felelősség.
Igazat kell adnom neked. Ez egy nagyon hasznos vita volt, sokat tanultam belőle. Igazából éreztem én, hogy te látod jobban. Az első kis hsz-em azért írtam, mert megsajnáltam Glisst, hogy minden oldalról támadjátok és nem akartam, hogy azt érezze, hogy senki nem áll mellé, mert szerintem nem érdemli meg, hogy ellene forduljon mindenki a fórumon. :D Te belekötöttél a hsz-mbe és kénytelen voltam felvenni a kesztyűt és védeni az igazából több sebből is vérző álláspontomat. Tényleg nem lehet a technológiát okolni, az emberek a felelősek, ha a társadalom olyan, amilyen.
Facebook:
Nem árt az senkinek, aki fb-zik és nyomkodja a telefonját egész nap, meg a facebook-on él, de attól még az nekem nem tetszik. Én eléggé törekvő vagyok, igyekszem hasznos dolgokkal tölteni az időm és a facebook-ozást a legkevésbé sem tartom annak. Nem tetszik, ha látom, hogy sokan a facebook-on hamis világában függenek, ahelyett, hogy kiaknáznák a való életükben rejlő lehetőségeket. Joggal mondhatnád, hogy mit érdekel az, hogy más hogyan cseszi el az életét, lehet, ez nekem ilyen mentális betegségem. Nem tetszik a selfi-zés, mert az egész dolog arról szól, hogy valaki lefotózza magát, aztán várja a lájkokat és maszturbál rá, hogy ő mennyire sok embernek tetszik. Az önimádatot és felszínességet képviseli az egész művelet, ez nulla teljesítmény, de az embereknek mégis ezt teszik és elfogadott, menő dologgá vált, miközben az egész egy kalap sz_rt nem ér. Ezért rossz dolog a selfi. De igazából nem pörgök rajta, ki mit csinál, nem akarom én megszabni senkinek, hogy ki mire használja (mint ahogy írtad), az az ő egyéni döntése, ha letiltanánk róla az nem oldana meg semmit ,attól még ugyanolyan ember marad. Ítélkezem? Igen. Miért ne ítélhetnék meg és alkothatnék véleményt, arról akiről akarok? És nem vagyok felb_szva, amikor erről írok, ilyen a stílusom és ha egy általam nem kedvelt témáról írok, akkor jobban megnyomom.
Irigység:
Nem vagyok irigy a lájkokra, van olyan kép nekem is fenn (nem félmeztelen-feszengős), amin 100 körüli lájk van (névtelenül bárki mondhat bármit, de én nem kamuzok, vagy elhiszitek, vagy nem), de egyszerűen nem leszarom, ez nekem nem ad sikerélményt. Az se nagyon, ha úgy érzem csak azért kapok zöldet, mert én vagyok az Arnold Svájcinéger. :D
Atombomba:
Szándékosan nem az atomenergiát hoztam fel, az atombombánál akartam maradni, mert a kettőnek messze nem ugyanaz a célja. Az atombombában nehéz jót találni, én meg egy nyakatekert példát akartam.
Evolúció:
Az evolúciós dolognál nem a erőre gondoltam. És nem vagyok gyúrós, ezt kikérem magamnak. :D A gyúrósok azok, akik ész nélkül csinálják. Tényleg agyaltam már korábban ezen, de gyakran agyalok ilyen tudományos biz-baszokon. Nem akarok erre kitérni, már ott sem kellett volna, igazából lehet, hogy hülyeség is, ha nagyon érdekel, írj privit.
Nem tudom a migránsos szöveggel mire céloztál, de ha azt gondolod, hogy valami fajgyűlölő, nagy magyar hazafi vagyok, akkor tévedsz.
„Tiszteletet ne”: Neked mindig megadtam. Másokkal gyakran paraszt vagyok, tudom.
Penge vagy, jól nyomod. Én ilyen embert még nem láttam, respect. Nem gyakran fordul elő, hogy vitában legyőznek, de ellened esélyem se volt. Sok tanulnivalóm van még. Már csak azt nem értem, hogy ilyen intelligenciával, miért pont ebben a topikban nyomulsz? (Persze valószínűleg máshová is írogatsz.) És miért csak 78%-on vagy? Ha van valaki, aki hasznos, minőségi válaszokat ad, az te vagy. Én akkor sem pontozok le olyat, aki jól összeszedett, értelmes választ ad, ha nem értek vele egyet. Téged meg bosszúból így lepontoznak...
A társadalmi, vagy kulturális problémákat feszegető , esetleg tudomány topicokban szerintem jobban ki tudná élni magát, mint a "ez naturál-e", "ez jó edzésterv-e", "szeretnék elkezdeni fegyencedzeni", "mitól lesz formás popsim" kérdések között. Bár nem tudom a többi topicban milyen az értelmi színvonal. A tudományba benézek néha, ott nagyon értelmes emberek vannak. Régen a szex kategóriában nyomultam, az a trollok és együgyűk paradicsoma. Aztán egyszer benéztem az ezotéria rovatba. Máig bánom azt a percet...
Köszönöm, Cortez. Meghatottál. :,)
"Az első kis hsz-em azért írtam, mert megsajnáltam Glisst, hogy minden oldalról támadjátok és nem akartam, hogy azt érezze, hogy senki nem áll mellé,"
Áhhh, 4 éve (vagy 5?) vagyok ezzel a nickkel ezen a fórumon. Aki kedvel engem ezután sem fog megutálni.
Aki nem kedvel, annak nem tök mind1?
Aki kioktat hiába teszi, nem segít vele.
Azt pedig nem várom el, hogy vad idegen emberek megértsenek. Mire fel?
Én mindenkire ráhagyom a véleményét! Az ellenem irányuló hozzászolások nem engem tükröznek, hanem azt aki megírta.
Ezért sem tudok érdemben reagálni, mert egyszerűen azzal nyugtázom, hogy az ő, miért szólnék bele abba, amit goldol?
Számomra ez sajnos zsákutca. :(
Már elég régóta járok külömböző mozgás meditációkra: nem vagyok a szavak embere!
Az órák végén mindenki hosszasan ecseteli a tapasztalatait stb. Én egy kicsit azt érzem, hogy egy kevés jelentőségű dolognak adnak óriási értelmet.
Én pedig nem szeretek túl komplikálni. :)
Pl. Volt egy férfi, aki azt mesélte, hogy a tűztánc megjelenítése közben majd "felrobbant, vert a szíve, kapkodta a levegőt stb. a bizonyára a tűz megélésével vannak gondjai."
Hát, nem mertem benyögni, hogy amit érzel az állóképesség hiánya. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!