Szerintetek is embertelen melledzés?
Figyelt kérdés
Üdv az itteni arcoknak és vasőrülteknek :D
Azt mondják, hogy beteg vagyok, amit leművelek melledzésen.
1. Fekvenyomás, kb. 3-4 sorozat
Utolsó sorozat 172.5 kilóval 5-6 ismétlés
2. Gépen nyomás mellre, itt általában 160 kg-al szoktam, ennyi a max. 3-4 sorozat
Vagy nyomás kézisúlyzókkal dölt padon 45-50 kg (4 sorozat)
3. Tárogatás 3-4 sorozat
20-25 kg kézisúlyzókkal
4. Áthúzás 35-40 kg kézisúlyzóval 3-4 sorozat
5. Tolódzkodás jól előre bedölve, hogy mellre menjen nagyrészt 3x amennyi megy
Azt mondják ez embertelen teljesen. Kb. 20 sorozat megy mellre + bemelegítő és durrantó sorozatok pl. fekvenyomás után.
Vélemények ?
2015. dec. 15. 20:08
11/11 anonim válasza:
20 sorozat nem sok. Átlag melledzés. Én inkább azon csodálkozom, hogy egyesek miért csinálnak kevesebbet. 5 gyakorlat, melyekkel bemelegítést követően kb. 4 sorozat, szerintem alap. Ellenkező esetben csodálkozás lesz, hogy miért nem szép tárcsás, miért nincs tömege, miért nem válik el középen, miért csapódik le az alsó része, avagy miért tátong egy böszme nagy lyuk a kettő között. És nyilván a genetika meg a tapadás. Igen, részben, de korrigálni jócskán lehet ezeket a "gyengeségeket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!