Tegnap lenyomtam 30 sorozatot mellre. Érzem, hogy túl vagyok edzve. Emeljek a fehérjén, vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem felkelni sem az ágyból,és a mellemre rá sem tudok feszíteni,annyira kivan.2015. dec. 15. 10:11
11/15 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de én eddig azt gondoltam, hogy a túledzés az, amikor nem várod meg a regenerációt, hanem 2-3 nap múlva megint ráedzel. Szóval tökmindegy mennyire keményen csapod szét magad egy edzésen, amíg megvárod a regenerációt nem leszel túledzve.
12/15 anonim válasza:
Akkor probalj meg pl 24oran keresztul bicepszezni ha szted nincs tuledzes.d
14/15 anonim válasza:
nem az a túledzés amikor 1* egy alkalommal sokat edzel... alap fogalmakkal nem vagytok tisztában, de a szájkarate az megy...
15/15 anonim válasza:
Keress rendes edzéstervet!És egyél,pihenj mellette rendesen.
Semmi értelme 30 sorozatot csinálni egy izomcsoportra sem.
Attól nem fogsz jobban fejlődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!