Tegnap lenyomtam 30 sorozatot mellre. Érzem, hogy túl vagyok edzve. Emeljek a fehérjén, vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem felkelni sem az ágyból,és a mellemre rá sem tudok feszíteni,annyira kivan.2015. dec. 15. 10:11
2/15 anonim válasza:
30 sorozatot? Mivel 2 kispárnával? :D
3/15 A kérdező kommentje:
De viceeees.😩
2015. dec. 15. 12:10
4/15 Cortez70 válasza:
Azzal nem sokat èrsz, ha màr eleve megvan a napi kb 2g x ttkg fehèrje. Hiába emeled. Pihi...
5/15 anonim válasza:
Nem viccnek szántam, olyan súllyal amivel értelmét is látom egy mell edzésnek 10 sorozattól is magamalá *osnék, nem 30..
6/15 A kérdező kommentje:
Az te vagy,paraszt.
Kösz,cortez.
2015. dec. 15. 13:15
7/15 anonim válasza:
szénhidrátot megtolhatnád,de ne viccelj mar hogy egy szaros izomláztól így ki vagy:DD::D
8/15 A kérdező kommentje:
Nem izomláz,hanem túledzés.Nem ugyanaz.
2015. dec. 15. 15:21
9/15 anonim válasza:
kösz h megmagyarazod papám és akkor mi van uristen tuledzes és ki kell irni egy kérdést gyakorira???nem egy olyan időszak volt amikor 3hétig pihenőnap nelkul minden nap mentem mégse kérdezgettem itt ilyen hülyeségeket.heti 6 intenziv de ájulós edzés után sincs helye ilyen hülyeségnek itt,egyél egyél pihenj
10/15 anonim válasza:
Nincs túledzés. Ha naturál vagy pihenj. Ha foxi maxi, akkor nem értem mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!