Linkelnétek ti is régi és mostani transzformációs képeket? 18f
Figyelt kérdés
Még mindig tömegelek! :D nincs diéta nincs bizony. Annó mikor kezdtem (azon a képen már 4 hónapja edzettem) voltam 51 kiló, jelenleg 90 vagyok (ja azóta nőttem is vagy 10 centit magasság ba ).
2015. dec. 14. 22:25
21/28 anonim válasza:
De ez a ":3" jel elég ri.bancos volt.
23/28 anonim válasza:
24/28 anonim válasza:
Uccsónak hatalmas pacsi. Jól eltűnt a sörhas. Mennyit fogytál? 20-30kg?
25/28 anonim válasza:
Köszi! 35 kg körül, de nem tudom pontosan, mert jött rám izom is.
26/28 Valter6672 válasza:
Engem mindig is motiváltak ezek az előtte-utána lévő képek, mert felba.ott, hogy mindenki megtudja csinálni, nem igaz hogy nem sikerül. de az elmúlt 3 éve hozzáállásom is sokat változott, már annyira természetessé vált, hogy járok edzeni, hogy eszembe se jutna, hogy nem megyek.
27/28 A kérdező kommentje:
Jó az a cicaszmájli nem kell :Ddd annyira naturál vagyok hogy már bio :D
Meg nemtom de van pár elég rosszkedvű kommenter :Dd
2015. dec. 15. 18:04
28/28 A kérdező kommentje:
Am én hát abszolút nem tartom magam a test bajnokának, nem erre verem magam. De most a versenyeredményeim jók, elképesztő volt az az érzés amikor èreztem hogy elismerik azt amit csinálok, és én hoztam össze az egészet a két kezemmel. Egyszerűen imádom :)
2015. dec. 15. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!