Valaki tud bármilyen információt is az alábbi régi idők testépítő-erőemelőjéről?
Figyelt kérdés
Hogyan edzett? Miket csinált? Szerinte a leírás amit írtak róla, nem hiszem hogy igaz: például 10x10-es fekvenyomás !? Vagy eleve hogyan edzettek régen?
Illetve hogyan tudtak ilyen eredmény elérni kreatin nélkül? Tudtommal a kreatin a 90-es években jött be, ez meg még csak a 60-as évek. Vagy használtak volna valamilyen doppingszert?
És hogy lehet az, hogy ő például 176 cm magassággal, 82 kg testsúllyal így néz ki? én 180/81 vagyok, és közelébe sem vagyok még... Vagy mondjuk 5 kg izom ilyen sokat jelentene? (mert akkor lennék kb olyan arányú mint ő)
2015. dec. 14. 14:15
1/1 anonim válasza:
Az első testépítő bajnokok mind erőemelők voltak, a testépítés csak később alakult ki.Szóval erőemelő edzéseket csináltak ami növeli az izomzatot is mindenképp, utána már csak fogyózni kellett és kész a forma. A doppingolás meg egyidős a sporttal, biztos voltak szereket amiket használtak. És igen ennyit számít hogy zsír vagy izom van rajtad! A testösszetétel is számít, illetve milyen alkat vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!