Aki sokat használ szteroidot (férfi) annak lehet gyereke? Azért jutott eszembe ez a kérdés mert sok olyan testépítő van akinek nincs gyereke.
Mivel az èletben csak a feketèt , és fehèret ismerem, ìgy 1997-ben , amikor ùgy döntöttem többé nem versenyzem , abbahagytam a szteroidok hasznàlatàt teljesen.
Lehet ,nem a legbölcsebb döntès volt hirtelen megvonni a testemtől , jobb lett volna fokozatosan csökkenteni.
Akkoriban hàzas ember voltam , felesègemmel szerettünk volna egy màsodik babàt , de a sperma szintem egyenlő volt a nullàval .
2 èv utàn sikerült megfogannia a màsodik gyermekünknek.
36 èvesen a testem nem volt kèpes elèg tesztoszteront termelni, a tesztoszteron szintem annyira alacsony volt , hogy kènytelen voltam elkezdeni ùjra tesztoszteront szedni , hogy normàlis szintre hozzam fel .
A mai napig csinàlom ezt.
Mi lett volna ha nem hasznàlok steroidot ? Lehet nem lenne ez a bajom , vagy kèsőbb jön ki ? ki tudja.
/ Dorian Yates interju 8x Mr. Olimpia /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!