Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki sokat használ szteroidot...

Aki sokat használ szteroidot (férfi) annak lehet gyereke? Azért jutott eszembe ez a kérdés mert sok olyan testépítő van akinek nincs gyereke.

Figyelt kérdés
Szteroid,testepites,kox

2015. dec. 2. 17:38
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
100%
Lehet. Pl Tóth Daninak is van, sőt az amerikai profiknak is.
2015. dec. 2. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? :)
2015. dec. 2. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Mivel az èletben csak a feketèt , és fehèret ismerem, ìgy 1997-ben , amikor ùgy döntöttem többé nem versenyzem , abbahagytam a szteroidok hasznàlatàt teljesen.

Lehet ,nem a legbölcsebb döntès volt hirtelen megvonni a testemtől , jobb lett volna fokozatosan csökkenteni.

Akkoriban hàzas ember voltam , felesègemmel szerettünk volna egy màsodik babàt , de a sperma szintem egyenlő volt a nullàval .

2 èv utàn sikerült megfogannia a màsodik gyermekünknek.

36 èvesen a testem nem volt kèpes elèg tesztoszteront termelni, a tesztoszteron szintem annyira alacsony volt , hogy kènytelen voltam elkezdeni ùjra tesztoszteront szedni , hogy normàlis szintre hozzam fel .

A mai napig csinàlom ezt.

Mi lett volna ha nem hasznàlok steroidot ? Lehet nem lenne ez a bajom , vagy kèsőbb jön ki ? ki tudja.

/ Dorian Yates interju 8x Mr. Olimpia /

2015. dec. 2. 19:06
 4/11 Cortez70 ***** válasza:
De lett gyereke végül is és ez volt a kérdés. :)
2015. dec. 2. 19:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kérdés ,hogy egészséges e:) Sokat olvastam utána sok helyen azt írják elvileg nem hat ki rá , de viszont azt is olvastam minden emberre máshogy hatnak a szteroidok és sose lehet tudni kinél mit hoz elő
2015. dec. 2. 19:26
 6/11 Cortez70 ***** válasza:
Nyilván lehet pár gondja, mert 10-20 év koxolás az már kihat erősen a szervezetre. De egyénfüggő ez is. Van akinek pár kúra is betesz, és van aki sokáig nyomhatja különösebb baj nélkül.
2015. dec. 2. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Dorian Yates annyit nyomott egy héten magába, mint én egy 14 hetes kúra alatt. Azért ez sem mindegy. Naponta 300 mg cypionátot, 100mg trenbolont, 100mg danabolt, és még egy pár dolgot nyomott.
2015. dec. 2. 19:47
 8/11 Cortez70 ***** válasza:
Az nem papírkutya.:)
2015. dec. 2. 19:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát az nem :D :D :D
2015. dec. 2. 19:50
 10/11 A kérdező kommentje:
2015. dec. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!