Teszépítők mennyire esnek vissza 1 csont törés miatt?
Figyelt kérdés
Pár napja tort el a kezem. Ez 5 het gipszet jelent. Nagyon vissza fogok esni? Van amivel legalább fen tudnam magam tartani erre az 5 hétre?2015. nov. 23. 15:29
1/5 anonim válasza:
Szia.eroszint,es taplalkozastol,genetikatol fugg bar szrrintem masfel honap azert mindenkinek kell a lebontas elkezdesehez (en nyaron 2honqp utan kb 10%visszaesest+elviselhetetlen izomlazat tapasztaltam csak )
2/5 anonim válasza:
A már megszerzett izmaidat hamar vissza tudod szerezni, szóval emiatt nem kell aggódnod, két hét és a régi formádban leszel. Ha nagyon aggódsz és mindent meg akarsz tenni, kitartó vagy, ketózz addig az 5 hétig. Ha szerencséd van, két hét alatt át tud rá állni az agyad, és onnantól kevesebb veszteség lesz, meg felfoghatod 5 hét szálkásításnak is. Meg utána még ki tudja meddig mondják, hogy ne nagyon terheld.
3/5 *Glissade* válasza:
Ha továbbra is mozogsz valamit (a te esetedben saját súllyal gugolni még tudsz), akkor nagyon gyorsan vissza tudod szerezni a régi formád. :)
4/5 *Glissade* válasza:
Ha azt vesszük sajáttestsúlyal tudsz pár gyakorlatot csinálni, amihez nem kell kéz. Ha akarod, ha nem, akkor pihenj. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Lábnapot fullosan megtartom :D csak szorit az idő akartam meg hízni 4kg es nyárra még vissza is szálkásítani
2015. nov. 23. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!