Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyire kerülitek a...

Ti mennyire kerülitek a bulikat, alkoholt, éjszakai életet?

Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez, mi a véleményetek róla, kell-e, érdemes-e egyáltalán megvonni ezeket az ember életéből?
2015. dec. 14. 22:03
1 2 3 4
 21/32 *Glissade* ***** válasza:

Én az alkoholt nem szeretem, nem iszom meg. Eltudjátok képzelni milyen izgalmas egyedül józanként a sok részeg között? Ezért nem járok kocsmába, discoba stb.

A koncerten legalább ott az előadó, aki miatt oda megyek.

2015. dec. 15. 12:30
 22/32 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, mert én sem iszom, max. 1 pohár bor vagy pezsgő lecsúszik. Nem is tudom, ki szórakozik jobban?

Kocsmákat nem szeretem, bulizni már nem járok, néha egy házibuli, ennyi. :)

2015. dec. 15. 13:56
 23/32 *Glissade* ***** válasza:
Ja, még régen táncos koromban pezsgővel ünnepeltünk egy verseny győzelmet. Aztán meg nem találtam haza...:)
2015. dec. 15. 14:50
 24/32 *Glissade* ***** válasza:

Nem voltam részeg, csak egy eltévedtem a környéken, mert nem emlékeztem melyik utcán kell kimenni a buszhoz és olyan furcsán húzott a testem egyik irányból a másikba, de a kommunikációban ez nem nyilvánult meg: ugyanugy beszélgettem másokkal és értettem, amit mondanak. :D

Ezért nem piálok! Kell ez nekem? Nem!

2015. dec. 15. 14:59
 25/32 Cortez70 ***** válasza:
100%
Én is azt hittem múltkor, hogy nem vagyok piàs, erre beülök a taxiba és simàn bemondtam egy olyan címet, ahonnan 10 éve már elköltöztem. :)
2015. dec. 15. 15:16
 26/32 anonim ***** válasza:

(Én írtam a 22. hozzászólást, de csak ide írok névvel, és az most lemaradt.)

Nyáron beültünk barátokkal enni étterembe, utána unszolásra ittam 2 dl fehér bort. Mikor elindultunk kacsáztam, és nevettem minden apróságon. Na, jó nemcsak én. :)

De ez nem feltétlen a testépítéshez köthető, hanem ahhoz, hogyha sosem iszunk, akkor egy kicsi is azonnal üt. :)

2015. dec. 15. 15:56
 27/32 anonim ***** válasza:
(Kiírta, ok.)
2015. dec. 15. 15:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Én nem iszok semmit, csak vizet, mert nem izgat a pia. Ha akarod ihatsz mértékkel alkoholt.
2015. dec. 15. 16:23
 29/32 *Glissade* ***** válasza:
Cortez, azért remélem, hogy nem fogyott el a pénzed közben és nem voltál kénytelen álomra hajtani a fejedet a 10 évvel ezelőtti otthonod kapuáljában. :)
2015. dec. 16. 04:13
 30/32 Cortez70 ***** válasza:
Nem, mert a nejem észnél volt és korrigàlta a címet. :)
2015. dec. 16. 05:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!