Ti mennyire kerülitek a bulikat, alkoholt, éjszakai életet?

Én az alkoholt nem szeretem, nem iszom meg. Eltudjátok képzelni milyen izgalmas egyedül józanként a sok részeg között? Ezért nem járok kocsmába, discoba stb.
A koncerten legalább ott az előadó, aki miatt oda megyek.

El tudom képzelni, mert én sem iszom, max. 1 pohár bor vagy pezsgő lecsúszik. Nem is tudom, ki szórakozik jobban?
Kocsmákat nem szeretem, bulizni már nem járok, néha egy házibuli, ennyi. :)

Nem voltam részeg, csak egy eltévedtem a környéken, mert nem emlékeztem melyik utcán kell kimenni a buszhoz és olyan furcsán húzott a testem egyik irányból a másikba, de a kommunikációban ez nem nyilvánult meg: ugyanugy beszélgettem másokkal és értettem, amit mondanak. :D
Ezért nem piálok! Kell ez nekem? Nem!

(Én írtam a 22. hozzászólást, de csak ide írok névvel, és az most lemaradt.)
Nyáron beültünk barátokkal enni étterembe, utána unszolásra ittam 2 dl fehér bort. Mikor elindultunk kacsáztam, és nevettem minden apróságon. Na, jó nemcsak én. :)
De ez nem feltétlen a testépítéshez köthető, hanem ahhoz, hogyha sosem iszunk, akkor egy kicsi is azonnal üt. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!