Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Harcosok étrendje éjszakai...

Harcosok étrendje éjszakai műszakban?

Figyelt kérdés

Ha éjszakai műszakot is vállalnom kell, akkor hogy vitelezzem ki a harcosok étrendjét?

Ha a lakomát a szokásos esti időpontra teszem, akkor utána nem tudok pihenni, mert kezdődik a műszak. Ha viszont műszak utánra (vagyis reggelre) teszem, amikor tudok pihenni, az meg eltér a szokásos esti időponttól (amikor amúgyis jobban kívánom a kaját).

Ezt hogyan lehet megoldani?

2015. jan. 30. 19:37
1 2
 1/12 - palilaci - ***** válasza:
Ha testepites a celod akkor rendes etrendet rakj ossze.
2015. jan. 30. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
A harcosok etrendje azoknak jo akik este kivanjak a kajat. Miutan a te eletstilusodnak nem jo a harcosok etrendje ezert ne kovesd
2015. jan. 30. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Az éjszakai műszak nem tesz jótahormon háztartásnak + te még ráteszel a harcosok étrendjével egy lapáttal...

Jó kombó!

Az esti lakoma, koplalást követően olyan előnyös hormonális folyamatonat indít el, hogy csak na! Az inzulinszinted pl. a plafonig megy fel, a szervezet pedig – mivel ugye azt hiszi, éhezés van, ebben igazuk van a módszer hirdetőinek – szépen elkezdi zsírba raktározni az elfogyasztott kalóriákat. Persze a glikogént is visszatölti, de tudni kell, hogy ha a szervezet azt hiszi, éhezés áll fenn, akkor oda tárolja a többlet kalóriákat, ahol azok a legnagyobb biztonságban vannak: a zsírszövetekbe. És csak végszükségben fog hozzájuk nyúlni.

Biztos remek hatással van az egy nagy étkezés az anyagcserére, de arról elegánsan megfeledkezünk, hogy az egész napos koplalás mennyire lassítja vajon le azt?

2015. jan. 30. 20:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: én is olvasok builder.hu-t de azért köszi a linket :D

Nem csináltam amúgy még ezt a harcos diétát, két okból próbálnám ki:

- Nem vagyok testépítő, nem is célom a testépítés, csak egy általános edzettség

- Anyagilag jobban jövök ki, ha nem eszek napi 6x csirkerizst

Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne kipróbálni

Az éjszakai műszakról nem én tehetek, nem lehet manapság nagyon válogatni, minden melót el kell fogadni

2015. jan. 30. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:
De egyébként én is este kívánom a kaját, csak hát ha meló van, akkor nem tudok utána pihenni.....de ha épp nem éjjeles meló van, akkor szinte csak este tudok jókat enni
2015. jan. 30. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:

54% ezek az állítások okosnak hangzanak de totalis baromsagok. A tested koplalas kozben szepen elegeti azt a zsirt amit talan raktarozott eves kozben. Es nem fogja azt hinni hogy ehezik 16 ora koplalas utan.

Tovabba elvileg az atmeneti bojtoles jo hatassal van a tapanyag particionalasra( tehat hogy zsir vagy izomba megy a tapanyag). Miutan legtobbszor edzes utan eszel

Hormonalisan semmivel sem rosszabb mint barmelyik masik etkezesi stilus

2015. jan. 30. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:

# 4

Milyen linket?Nincs semmilyen link.

# 6

Aha vagy inkább a könyebben hozzá férhető és finomabb erőforrást az izmot!erről kérdezz meg akáregy orvost!

2015. jan. 30. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:

A tested azert tarol zsirt hogy amikor ehezes van azt hasznalja el.

Az izmot megtartja miutan az edzessel ezt jelzed neki hogy kell.

2015. jan. 30. 22:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Ok, valóban nincs link, de a szöveget egy az egyben a bulider.hu-ról ctrl+c ctrl+v-zted ki :D
2015. jan. 31. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:

# 8

De elsődleges és minőségibb tápanyag a szervezetnek az izom és könnebben is hozzá tud jutni és azért azt kezdi el felhasználni ha baromságokat csinálink mint pl a idióták étrendjével!

2015. febr. 1. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!