Ti mennyire kerülitek a bulikat, alkoholt, éjszakai életet?
Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez, mi a véleményetek róla, kell-e, érdemes-e egyáltalán megvonni ezeket az ember életéből?2015. dec. 14. 22:03
11/32 Kisboltos 

válasza:

Nem vetem meg. Nekem az életem fontos része a testépítés, de azt nem merem állítani, hogy a teljes életszemléletet követem. Számomra fontos, hogy éljek, és jól is érezzem magam. Néha eljárok bulizni, és igen iszok alkoholt. Olykor egész jó hangulatba kerülök. De sosem hányok, nem vagyok másnapos, eszek, és egyelőre fejlődök. Ne akarj szent lenni, ha csak nem egy nagy verseny megnyerése a célod.
12/32 anonim 

válasza:

Semennyire, nem is megyek minden nap de nem is élek aszkéta életet.
Elmész egy-két este haverokkal egy héten megiszol 3-5 piát és jól érzed magad attól semmi baja nem lesz a fejlődésednek.
Ha le kell részegedj hogy jól tudd érezni magad akkor amugy is valami gond lehet az életeddel amit meg kéne oldanod.
De akár tetszik akár nem a bulizás/alkohol ivás a szocializálás elég elterjedt formája szóval gyúrás miatt kimaradni belőle teljesen szerintem nem éri meg.
13/32 Valter6672 

válasza:

Én szoktam járni bulizni, hisz fiatal vagyok. Inni is szoktam, ha éppen úgy van hangulat, havi 1x- 2x max, de akkor is mértékkel. Mivel, hogy ez is csak 1 hobbi nem veszem véresen komolyan :) éjszakai élet az sokszor előfordul, mint ahogy most is épp... :D de nincs ezzel baj szerintem, ha kajázol rendesen este is.
14/32 *Glissade* 

válasza:

Max koncertekre járok és ott nem iszom alkoholt és még csak éjszakáznom sem kell.
15/32 Cortez70 

válasza:

Néha nálam belefér egy pohár bor, semmit nem befolyásol. Nem ezen múlik a forma.
16/32 anonim 

válasza:

--gömb--
Teljes mértékben.
Én soha nem voltam még buliban.
Részeg se voltam soha.
A sört nem szeretem. Meg a többit se nagyon.
De nem azért mintha én ilyen aszkéta szellemiség lennék, egyszerűen csak nem izgatnak annyira ezek a dolgok.
17/32 anonim 

válasza:

1sört iszom minden nap, buliban 2-3 sört 1 este 1-2 unikum kíséretében, ünnep napokon meg szigorúan whiskey.
18/32 anonim 

válasza:

Teljesen kerulom.
Erdemes megvonni az onuralom miatt.
19/32 anonim 

válasza:

Én sem csinálok ilyeneket, de nem a sport miatt, hanem mert eleve ilyen beállítottságú vagyok.
20/32 anonim 

válasza:

De mondok jobbat én füvet is szívok rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!