Ti mennyire kerülitek a bulikat, alkoholt, éjszakai életet?
Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez, mi a véleményetek róla, kell-e, érdemes-e egyáltalán megvonni ezeket az ember életéből?2015. dec. 14. 22:03
1/32 anonim 

válasza:

Hazudnék, ha azt mondnám, hogy soha nem megyek sörözni, de meg vannak húzva a határok és inkább a minőség nem a mennyiség számít. Ez a minden hétvégén bebaszok és mulatok de amúgy testet építek meg nem működik. Megvonnod teljesen nem kell, ha nem vagy versenyző de legyen eszed és csak alkalmanként, módjával.
2/32 anonim 

válasza:

Egy időben minden hétvégén ment a buli, péntek-szombat este. Tartott úgy három évig, de én belefáradtam. Akkor jó volt, jó volt a társaság, most már mindenki szétszéledt. Most zéró buli van számomra, de már nem is hiányzik. Szerintem nem gáz ha egy időben bulizgat az ember, de egyszer tudjon megálljt parancsolni neki...
3/32 anonim 

válasza:

Egyszer élünk,nem kell mindenből kimardni azért,mert mi olyan qrva egészséges életmódot élünk.Mértéket kell tartani,és semmi gomd nem lesz.
4/32 anonim 

válasza:

Havi 1-2 alkalommal szoktam iszogatni baráti társasággal és mivel nem nagyon bírom, ezért általában be is szoktam állni tőle.
Mivel nem versenyzek, szerintem ennyi belefér, az emberek 95%-nál így is lényegesen jobban nézek ki. :)
5/32 anonim 

válasza:

Én már kiöregedtem belőle :D
Már csak nagyritkán, ha összejön jobban társaság akkor nézek le hozzájuk. Viszont nem vetem meg a sört, ha épp olyan hangulatom van.
6/32 anonim 

válasza:

istenem már?! mit drámáztok? szerinted berczki krisztián nem kajál félre? nem iszik alkoholt? de hogy nem! kiss jenő nyilatkozta hogy gyakran iszik sört mert jó hatásai vannak meg sok benne a ch
7/32 Szergej55 

válasza:

Az utóbbi időben van jó társaságom, így havonta 1-2-szer iszogatunk egyet hétvégeken, egyébként néha rokonoknál szoktam, hasonló gyakorisággal. Ritkán, egyszerre viszonylag sokat iszom, de részeg sosem vagyok, legtöbbször ittas sem. A fejlődésem töretlen, szóval nem kell mindentől ódzkodni.
8/32 anonim 

válasza:

Berki krisztián pont nem iszik alkoholt.
9/32 anonim 

válasza:

Bereczki Krisztián bocsánat nem az a gyökér berki oc :D
10/32 anonim 

válasza:

Én csak egy Berki Krisztiánt ismerek és az egy TORNÁSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!