Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyire kerülitek a...

Ti mennyire kerülitek a bulikat, alkoholt, éjszakai életet?

Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez, mi a véleményetek róla, kell-e, érdemes-e egyáltalán megvonni ezeket az ember életéből?
2015. dec. 14. 22:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Hazudnék, ha azt mondnám, hogy soha nem megyek sörözni, de meg vannak húzva a határok és inkább a minőség nem a mennyiség számít. Ez a minden hétvégén bebaszok és mulatok de amúgy testet építek meg nem működik. Megvonnod teljesen nem kell, ha nem vagy versenyző de legyen eszed és csak alkalmanként, módjával.
2015. dec. 14. 22:09
 2/32 anonim ***** válasza:
Egy időben minden hétvégén ment a buli, péntek-szombat este. Tartott úgy három évig, de én belefáradtam. Akkor jó volt, jó volt a társaság, most már mindenki szétszéledt. Most zéró buli van számomra, de már nem is hiányzik. Szerintem nem gáz ha egy időben bulizgat az ember, de egyszer tudjon megálljt parancsolni neki...
2015. dec. 14. 22:11
 3/32 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer élünk,nem kell mindenből kimardni azért,mert mi olyan qrva egészséges életmódot élünk.Mértéket kell tartani,és semmi gomd nem lesz.
2015. dec. 14. 22:18
 4/32 anonim ***** válasza:

Havi 1-2 alkalommal szoktam iszogatni baráti társasággal és mivel nem nagyon bírom, ezért általában be is szoktam állni tőle.

Mivel nem versenyzek, szerintem ennyi belefér, az emberek 95%-nál így is lényegesen jobban nézek ki. :)

2015. dec. 14. 22:21
 5/32 anonim ***** válasza:

Én már kiöregedtem belőle :D

Már csak nagyritkán, ha összejön jobban társaság akkor nézek le hozzájuk. Viszont nem vetem meg a sört, ha épp olyan hangulatom van.

2015. dec. 14. 22:23
 6/32 anonim ***** válasza:
93%
istenem már?! mit drámáztok? szerinted berczki krisztián nem kajál félre? nem iszik alkoholt? de hogy nem! kiss jenő nyilatkozta hogy gyakran iszik sört mert jó hatásai vannak meg sok benne a ch
 7/32 Szergej55 ***** válasza:
Az utóbbi időben van jó társaságom, így havonta 1-2-szer iszogatunk egyet hétvégeken, egyébként néha rokonoknál szoktam, hasonló gyakorisággal. Ritkán, egyszerre viszonylag sokat iszom, de részeg sosem vagyok, legtöbbször ittas sem. A fejlődésem töretlen, szóval nem kell mindentől ódzkodni.
 8/32 anonim ***** válasza:
51%

Berki krisztián pont nem iszik alkoholt.

2015. dec. 14. 22:26
 9/32 anonim ***** válasza:
Bereczki Krisztián bocsánat nem az a gyökér berki oc :D
2015. dec. 14. 22:29
 10/32 anonim ***** válasza:
36%
Én csak egy Berki Krisztiánt ismerek és az egy TORNÁSZ.
2015. dec. 14. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!