Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes testes edzésnél, ha...

Teljes testes edzésnél, ha már akkora súllyal dolgozom, hogy nem vagyok képes heti 3x edzeni a regenerálódás miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hiába nem edzem bukásig, már túl nagy a súly. Izomcsoportonként egy gyakorlattal szoktam, heti 3x.
2015. dec. 10. 15:10
1 2 3
 21/21 Sowilo ***** válasza:
Egy szint után igen, de az a szint elég magasan van, és nem pl egy 140 kilós fekvenyomásnál kezdődik. Sőt, sokan naturálban el sem érik azt a szintet. Le lehet ezt mindenféle biológiai okfejtésre bontani, de mindig oda fogunk kilyukadni: nagy súly -> nagy izom. A súlyt pedig legkönnyebben alapgyakorlatokban tudod növelni. A végeztem tárogatásokat meg döntött nyomásokat, de ahogy nőtt a súly az alapgyakorlatokban, egy szint után egyszerűen nem volt elég energiám már ezeket végezni, ezért elhagytam... és láss csodát, semmivel nem fejlődök szarabbul. Persze nem mondom, hogy tilos végezni ilyesmit. Ha marad rá energia akkor nem hátráltat a fejlődésben ha végzed, de semmiképp sem kötelező.
2015. dec. 18. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!